Connect with us

Hirdetés

technokrata

A böngésző figyelmeztet a veszélyes oldalakra

Dotkom

A böngésző figyelmeztet a veszélyes oldalakra

A Panda Security új, ingyenes kiegészítőjével a böngésző felkészíthető arra, hogy a veszélyes weblapokat magától jelezze.

Új, ingyenesen letölthető,  böngészőbe beépülő modult adott ki a Panda Security az Against Intuition-nel, a Web of Trust (WOT) honlapminősítő alkalmazás készítőivel együtt

A modul segítségével az Internet Explorer és a Mozilla Firefox is képes lesz arra, hogy jelezze: melyik honlap biztonságos, és melyik nem megbízható. A WOT-modulnál esetében ahelyett, hogy egy kis elemzőcsoport minősítgetné a weboldalakat lassan, hagyjuk, hogy a felhasználók figyelmeztessék egymást a veszélyre, hiszen így sokkal hatékonyabb.

A webkettes fordulat egyik legjobb eleme, hogy összeköti a felhasználókat. A WOT pontosan ezt használja ki: az itt regisztrált felhasználók jelenthetik, ha valamelyik webhelyről támadásnak voltak kitéve, így az egyes oldalak megbízhatósági értéke megjelenik a böngészőben.

A WOT honlapminősítő honlapon csak regisztrált látogatók alkothatnak véleményt, a frissen regisztráltak véleménye pedig nem nyom annyit a latban, mint egy régebbi tagé – így kiküszöbölhető, hogy valaki csak úgy lehúz egy oldalt, alapos indok nélkül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés