Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult az Energy University kezdeményezés

Dotkom

Elindult az Energy University kezdeményezés

A Schneider Electric útjára indította a Energy University kezdeményezését.

A gyártóktól független online képzési program célja, hogy segítsen megismerni az energiahatékony megoldások különböző alkalmazási területeken való sikeres bevezetésének alapjait. A kurzusok segítségével kiemelkedő szakértelemre tehetnek szert hatékonysági kérdések, valamint a biztonságos, megbízható és költséghatékony megoldások megvalósítása terén azok, akik részt vesznek az energiafelhasználással kapcsolatos döntéshozatali, vezetési, tervezési vagy kivitelezési folyamatokban.

Az Energy University kurzusai termékfüggetlenek, és a magas szintű energiakezelés eléréséhez szükséges kulcsfontosságú fogalmakra és bevált gyakorlatokra koncentrálnak. A kurzusok anyagának összeállítását a vállalat adott szakterületekre specializálódott szakemberei segítették. Az új technológiák iránti igény növekedésével és a tudásanyag bővülésével párhuzamosan az Energy University újabb és újabb kurzusokat épít be programjába.

A kurzusok általában kevesebb, mint egy óra alatt végezhetőek el, és az online környezetnek köszönhetően a tanulás kényelmes és egyszerű. A saját tempóban végezhető képzés eredményességét a felhasználók a témakörökhöz tartozó teszteken mérhetik le, amelyek egyben a minősítő vizsgára történő felkészülés során is segítséget jelentenek.

A megszerezhető minősítés azt bizonyítja, hogy az adott felhasználónak átfogó ismeretei vannak az energiahasználatról, és képes önállóan kezelni az energiatudatossággal, a problémamegoldással és a megoldások tervezésével kapcsolatos helyzeteket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés