Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új MySQL Enterprise

Laptop

Új MySQL Enterprise

Egyszerűbb adminisztrációt, magasabb biztonságot és jobb teljesítményt ígér az Oracle.

Az Oracle bejelentette a MySQL Enterprise legújabb verziójának megjelenését, amely terméktámogatási funkciók, monitorozó felületek és a MySQL adatbázis-kezelő szoftver együttesét kínálja. Egyik kulcsfontosságú alkotóeleme a MySQL Enterprise Monitor 2.2, amely továbbfejlesztett funkciókat biztosít a lekérdezések teljesítményi adatainak összegyűjtéséhez, kereséséhez és megjelenítéséhez, így lehetővé teszi a fejlesztők számára az adatok szűrését és az olyan szabályszerűségek elemzését, amelyek a legfontosabb rendszererőforrások működését gátolhatják.

Említést érdemel a Query Analyzer végrehajtási figyelmeztetések funkció. A problémás lekérdezések gyors felismerése révén gyorsan megtalálhatóvá és kijavíthatóvá válnak a teljesítményproblémák. A MySQL Enterprise Connector beépülő modulok segítségével pedig a felhasználók az SQL- és a kapcsolódó teljesítményadatokat gyűjthetik össze és továbbíthatják a lekérdezés-elemzőhöz. Emellett a felhasználók nyomon követhetik az SQL-hibákat és -figyelmeztetéseket, a végfelhasználói válaszidőket, a lekérdezések végrehajtási idejét és a találatok számát, valamint egyetlen kattintással eljuthatnak a forráskódban a problémás lekérdezéshez.

Az új változat integrálásra került a meglévő LDAP-hitelesítési és az elterjedt biztonsági modellekkel, és hasonló folyamaton esett át a MySQL Support szolgáltatással kapcsolatban. Utóbbi révén az adatbázis-adminisztrátoroknak a problémák megoldása során nem kell a leggyakoribb diagnosztikák vizsgálatával bajlódniuk. Az Advisor szabályok és grafikonok áttekintést és ellenőrzést biztosítanak a fejlesztőknek valamennyi SQL-kiszolgálójuk fölött, és lehetővé teszik az adminisztrációval, frissítésekkel, sémateljesítménnyel és biztonsággal kapcsolatos bevált gyakorlatok megvalósítását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés