Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiderült, mennyibe kerül a Windows 7

Laptop

Kiderült, mennyibe kerül a Windows 7

Hivatalos árlista a Microsofttól.

Redmond még csütörtökön jelentette be Windows 7 Upgrade Option programját, mellyel lehetővé teszi otthoni és kisvállalati ügyfelei számára a Windows 7-re való átállást, amennyiben Windows Vistával telepített PC-t vásárolnak; június 26-tól kezdve. A jelenlegi operációs rendszer prémiumkategóriás változatait kell megvásárolni ahhoz, hogy a vevő jogosult legyen később W7-et installálni számítógépére.

Ezzel párhuzamosan a Microsoft közzétette az OS néhány változatának hivatalos, kiskereskedelmi árát (az Egyesült Államokra vonatkozóan). Eszerint a Windows 7 Home Premium teljes, dobozos változata 200 dollárba, a Professional verzió 300, míg az Ultimate 320 dollárba kerül. Mindamellett az upgrade árak is ismertté váltak: a Home Premium Vistáról frissítve 120, a Professional 200, az Ultimate pedig 220 dollárba kerül. Sőt, hogy az eladásokat még jobban felpörgesse a szoftverfejlesztő óriás, július 11-ig még alacsonyabb árakkal rukkolt elő: a W7 Home Premium upgrade-jáért 50, a Professionalért pedig 100 dollárt kell kifizetni.

A Windows 7 október 22-i startjáig nagyobb mennyiségben találkozhatunk „W7-kész” PC-kkel, de a program utána sem áll le: a Microsoft egészen 2010. január 31-ig tartja életben a kedvezményes Windows Vista – Windows 7 upgrade lehetőségét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés