Connect with us

Hirdetés

technokrata

PC mentes irodai környezetet kínál a Navigator Zrt.

Dotkom

PC mentes irodai környezetet kínál a Navigator Zrt.

Asztali számítógép nélkül, csupán a monitor, a billentyűzet és az egér segítségével dolgoznak a Navigator új szolgáltatására előfizető cégek munkatársai. A szerverközpontú irodai környezet kialakításával akár negyven százalékkal is csökkenthetik az informatikai költségeiket a kis és középvállalkozások.

A Navigator Zrt. Budget-IT nevű új szolgáltatása a kedvezőtlen gazdasági környezetben az informatikai kiadásaikat lefaragni igyekvő vállalatokat célozza meg.  Az IT outsourceinggal foglalkozó magyar cég a havidíjas szolgáltatásra előfizető vállalkozásoknál, egy olyan szerverközpontú irodai környezetet hoz létre, ahol a kliens oldalon a PC helyett csupán kiegészítő eszközök találhatóak. Azaz a rendszer felállítását követően csupán a billentyűzet a monitor és egér lesz majd az előfizetők alkalmazottjai előtt, miközben továbbra is a megszokott programokkal dolgozhatnak.

“Az új szolgáltatásunk a kis és középvállalkozások számára is rendkívül kedvező és legalább negyven százalékos megtakarítást érhetnek el a segítségével. Az előfizetőink kezdeti beruházás nélkül, rövidtávon is csökkenteni tudják majd az üzemeltetési költségeiket, és legalább öt évig nem kell új számítógépeket vásárolniuk” – mondta el Juhász Lajos a Navigator vezérigazgatója a Budget-IT-ről tartott sajtótájékoztatón. Juhász szerint a módszereik alkalmazásával jelentősen megnő a vállalati rendszerek biztonsága, mivel az ügyfeleik dolgozói előtt nincsenek számítógépek, ami megnehezíti az adatlopást, vagy a kártékony programok települését.

A szolgáltatás díja az előfizető cégek informatikai infrastruktúrájától függően változik. Egy 150 munkaállomással rendelkező, négy évre előfizető vállalatnál a havidíj kétmillió forint körül van, amiben a szoftverek ára és rendszer korszerűsítése is benne van. A Navigator Informatikai Zrt. ötven millió forintos árbevételre számít a szolgáltatás értékesítéséből az első évben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés