Connect with us

Hirdetés

technokrata

A ProCurve Switch 3500 elnyerte a Network World díját

Dotkom

A ProCurve Switch 3500 elnyerte a Network World díját

A Network World minden évben kiosztja a “Best of the Tests” díjakat azoknak az eszközöknek, amelyek a legjobbaknak bizonyultak a Network World Lab Alliance szövetség tagjai által az előző év során végzett tesztekben. A 2009-es év díjazottjait több mint 150 tesztelt termék közül választották ki a teljesítmény, a használati érték és nagyvállalati funkcionalitás alapján.

A 2009-es év 13 díjazottja közül az egyik “Best of the Test” termék a HP ProCurve Switch 3500, amelyet 2008 márciusában teszteltek. A Network World szerint: “A ProCurve 3500-t azért választottuk a “Best of the Tests” díjazottjai közé, mert a pontszáma mindössze három százalékkal maradt el a Cisco győztes eszközétől a 10GB Ethernet switchek tesztjében, de a költsége csupán a fele a Cisco termékének.”

A HP ProCurve Switch 3500yl az infrastruktúra switchek kategóriában került a Network World “Best of the Tests” díjazottak listájára, és eredetileg más 10 Gigabites Ethernet switchekkel együtt tesztelték. A HP ProCurve Switch 5400zl sorozat mellett a Switch 3500yl sorozat kínálja a legfejlettebb intelligens peremhálózati switch funkciókat a HP ProCurve Networking termékválasztékában.

A 3500yl sorozat tagjai 24 és 48 portos stackbe kapcsolható switchek, különböző Gigabit interfészekkel, integrált PoE funkcióval valamennyi 10/100/1000Base-T porton és 10-GbE képességgel. Mind a 3500yl, mind pedig az 5400zl switch sorozat alapja a speciálisan erre a célra kifejlesztett, programozható ProCurve ProVision ASIC lapka, amely olyan fejlett hálózati funkciókat tesz lehetővé, mint a minőségi szolgáltatások (QoS – quality of service) és a biztonsági funkciók, amelyek a lapkának köszönhetően rendkívül jól skálázhatóak. A Switch 3500 sorozat elsőrangú befektetés védelmet, rugalmasságot és skálázhatóságot kínál, valamint egyszerű bevezetést, működtetést és karbantartást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés