Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson S500i: kémfotók a titkos csúszkamobilról

Kütyük

Sony Ericsson S500i: kémfotók a titkos csúszkamobilról

Megérkeztek az első kémfotók a vadonatúj Sony Ericsson sliderphone-ról.

A jelen pillanatban Shinobu fejlesztési kódnevet viselő, egyelőre meglehetősen titokzatos újdonság szétcsúsztatható kialakítást kapott a tervezőasztalon, pontos méret- és tömegadatai viszont még ismeretlenek. Pontosabban annyit azért már tudni lehet, hogy a telefon vastagsága mindössze 12,5 milliméter.

A CMOS szenzoros kamera segítségével maximum 2 megapixeles felvételek készíthetők, ellenben kár, hogy az autofókusz funkcióról ezúttal le kell mondanunk.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző az átlagnál némileg nagyobb méretekkel rendelkezik. A 2,4 colos képátlójú display a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, 18 bites színmélysége révén pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Wireless fronton sem lehet egyetlen rossz szavunk sem a készülékre, hiszen többek közt Bluetooth, UMTS és HSDPA is helyet kapott benne.

Ahogy azt korábban már megszokhattuk, ez a Sony Ericsson telefon is egy neves teniszezőről, a japán Shinobu Asagoe-ről kapta a nevét. A feltehetően S500i típusjelű készülék várhatóan nem lesz olcsó, kezdőára 550 dollár, vagyis mintegy 100 ezer forint körül alakul majd. A hivatalos bejelentés, illetve a kereskedelmi forgalmazás megkezdésének pontos időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés