Connect with us

Hirdetés

technokrata

Optimalizált Nvidia driverek

Laptop

Optimalizált Nvidia driverek

Nagyobb teljesítmény, jobb képminőség.

Az Nvidia Forceware driverei a cég által készített kártyákból hivatott kisajtolni a maximális teljesítményt. Vannak, akik szerint e téren nem végzett, végez tökéletes munkát a távol-keleti vállalat, ezért saját meghajtóprogramot készítenek. Ilyen például az NGO Nvidia Optimized Driver, melynek legújabb, 1.9792-es változata (letöltés itt) a minap jelent meg. Fejlesztői a 97.92-es Forceware meghajtóprogramot vették alapul, és ezt változtatták meg olyan módon, hogy még nagyobb teljesítményt kaphasson a felhasználó, szebb képminőség mellett.

Mivel a program fejlesztői az Nvidiától független céget képviselnek (NGOHQ.com), ezért a videokártya fejlesztő vállalat nem vállal, nem is vállalhat kezességet azért, hogy a driver hibátlanul fog működni – a programot tehát mindenki csak saját felelősségére telepítse. Hivatalos technikai támogatás a fentiekből kifolyólag szintén nem jár a meghajtószoftverekhez.

Még egy fontos tényező: az 1. 9792-es változat sem támogatja a DirectX 10-et, hiszen az alap Forceware driver szintén nem rendelkezik (még) ezzel a képességgel. Támogatja viszont a G80-as GPU-ra alapuló videokártyákat (Geforce 8800GTS, GTX), illetve immár a 7950GTX-et is. Ezenfelül a felbontásészlelési hibát kijavították a fejlesztők.

A szoftver letölthető gyors Download adatbázisunkból.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés