Connect with us

Hirdetés

technokrata

Változások a Synergon élén

Dotkom

Változások a Synergon élén

Tóth Zsolt vezérigazgatót az IBM Magyarország Kft. kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója, Ákos György váltja.

A Synergon Nyrt. 2007. január 31-i hatállyal új vezérigazgatót nevez ki a vállalat élére – hozta meg a döntést a cég igazgatósága december elsején. Ezzel egy időben döntöttek a vállalat új vezérigazgató-helyetteséről és COO-járól is.

A döntések értelmében Tóth Zsolt, jelenlegi vezérigazgató munkaviszonya 2007. január 31-ével közös megegyezéssel megszűnik. A vállalat új vezérigazgatója 2007. január 31-i hatállyal Ákos György (51) lesz. A villamosmérnök végzettségű szakember az IBM Magyarország Kft.-től több mint tizenkét év után válik meg, ahol utoljára, mint a cég kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója dolgozott.

Lazarovits Márk szintén január 31-ével lesz a vállalat új vezérigazgató-helyettese és COO-ja. A 33 éves közgazdász az SAP Magyarország Kft.-től több mint hat év után távozik, ahol utoljára, mint CFO&COO dolgozott. Hampl Viktor, a Társaság jelenlegi kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, családi okokra hivatkozva kezdeményezte munkaviszonyának 2007. január 31-i, közös megegyezéssel történő megszüntetését.

Mint ismeretes, a Synergon Informatika Nyrt. október elején hivatalosan megújította magyarországi Cisco Gold Partner minősítését. A Synergon ezúttal is teljesítette a szigorú elvárásokat és feltételeket, melyek a Gold minősítés eléréséhez szükségesek. A feltételek között személyi, rendszertámogatási, speciális szakterületekre vonatkozó, vevői megelégedettségi, illetve üzleti tervezéssel kapcsolatos kritériumok egyaránt szerepeltek. A Synergon szakértelmét folyamatosan fejleszti a gyorsan fejlődő Cisco technológiák értékesítéséhez, telepítéséhez és támogatásához, azt megoldásaiban magas színvonalon alkalmazza. A Synergon 1997-ben Magyarországon elsőként, Közép-Kelet-Európában pedig másodikként teljesítette a Gold Partnerségi feltételeket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés