Connect with us

Hirdetés

technokrata

Védelem a nulladik napi támadások és a rootkitek ellen

Dotkom

Védelem a nulladik napi támadások és a rootkitek ellen

F-Secure Client Security 7.

Az F-Secure DeepGuard alkalmazás védelmet biztosít a korábban ismeretlen rosszindulatú kódok ellen is. A termék az átfogó adatvédelem megvalósítása érdekében egyesít számos proaktív technológiát, például a valós idejű heurisztikus elemzést, az elkülönítést és a programok viselkedésének követését a definícióalapú vírusvédelmi technológiával. Az új kártékony programok egyszeri, azok rendszerbeli megjelenésekor történő elemezése helyett az F-Secure DeepGuard folyamatosan, valós időben is figyeli a szoftverek viselkedését. Vizsgálja a gyanús programtevékenységet, és leállítja a kockázatot jelentő szoftvereket. A DeepGuardnak köszönhetően a termék a lehető legkisebb mértékű felhasználói beavatkozást igényli.

A rejtett rootkitek és kémprogramok keresésére az integrált F-Secure BlackLight rootkitvédelmi technológián keresztül nyílik lehetőség. Az F-Secure Blacklight távolról felügyelt rootkit-ellenőrzése révén a szoftver lehetővé teszi a rendszergazdák számára a teljes vállalati hálózat ellenőrzését – például a kevésbé terhelt időszakokban, a hálózat használatának befolyásolása nélkül is lehetőség van a monitorozására. Az F-Secure továbbfejlesztette alkalmazásának kémprogramok elleni védelmét, melynek köszönhetően a kémprogramok elleni védelem egyszerűbb és rugalmasabb lett. Az F-Secure Client Security 7 kibővített karantén-szolgáltatással is rendelkezik a vírusok, kémprogramok és a kockázatot jelentő alkalmazások besorolásához.

Az F-Secure Policy Manager 7, az F-Secure Client Security 7 csomag részét képező biztonsági felügyeleti rendszer szintén új szolgáltatásokat kínál. A legújabb verzió távoli felügyeleti szolgáltatást biztosít az F-Secure Blacklight és az F-Secure DeepGuard technológiákhoz. A korábbi gyakorlatnak megfelelően az F-Secure Policy Manager lehetővé teszi a rendszergazdáknak, hogy egyetlen helyről telepítsék, konfigurálják, frissítsék és kövessék figyelemmel az összes vállalati biztonsági megoldást.

Az F-Secure Client Security 7 rendszererőforrás-kihasználása a jelentős szerkezeti módosításoknak köszönhetően hatékonyabb. Ez kevesebb egyszerre futó folyamatot eredményez, így a teljesítmény is magasabb szintű. Emellett az újra tervezett automatikus frissítőrendszer kifinomultabban vezérelhető és jobb rendelkezésre állást biztosít az adatbázisok frissítése során.

A termék 2007 első negyedévétől lesz elérhető; az érvényes F-Secure Client Security licenccel rendelkező ügyfelek ingyenesen frissíthetnek régi verziójukat. A megoldás ugyancsak elérhető lesz a Windows Vista operációs rendszerhez is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés