Connect with us

Hirdetés

technokrata

Extreme CompactFlash: a digitális fotós legjobb barátja?

Laptop

Extreme CompactFlash: a digitális fotós legjobb barátja?

Az Extreme IV a SanDisk rendkívül gyors működésű sorozata. Vajon képes megvetni lábát a mániákus fotósok piacán?

A CompactFlash (CF) kártyákat ma már mindenütt megtaláljuk, például digitális fényképezőgépekben, legyen szó profi vagy amatőr modellekről. Aki használt már digitális fényképezőt, biztosan látott már CF kártyát is – aki pedig használt is ilyet tudja, milyen gyorsan képes megtelni, kapacitásától függetlenül. Nézzünk meg most néhány olyan terméket, amelyek a gyors adatátvitelt hivatottak megkönnyíteni.

Az Extreme IV olvasó a csomagban rejlő Extreme IV CompactFlash kártyával
Az Extreme IV olvasó egy 2 GB-os Extreme IV CF kártyával érkezik. A csomag egy 30-napos Adobe Photoshop CS2-t és két Firewire kábelt (IEEE 1394a és 1394b) is tartalmaz. A kártyaolvasó csatlakoztatása után több újraindításra is szükség volt, ettől eltekintve azonban további problémánk nem akadt. A csomag ára nagyjából $199.95 dollár. Nagyobb CF kártyák is kaphatók, de ezek ára lényegesen magasabb.

Az Extreme CompactFlash & SD kártyaolvasó
Az Extreme CF olvasó sokoldalúbb, mint az Extreme IV, hiszen az SD kártyákat is támogatja. Ez a modell USB 2.0 csatlakozást használt, s újraindítást egyáltalán nem igényelt. Az Extreme ára alacsony, mindössze $24.99 dollár.
Mindkét modell egyszerűen telepíthető, hiszen külön szoftvert nem igényelnek. Jár hozzájuk egy adatmentő szoftver (SanDisk), ami telepítést sem igényel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés