Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lenovo asztali PC-k Intel Core 2 Duo processzorral

Laptop

Lenovo asztali PC-k Intel Core 2 Duo processzorral

Az új M55p a Lenovo gépei közül először tartalmazza az Intel Core 2 Duo processzorát.

A két, Core 2 Duo-s ThinkCentre gépcsalád tagjai, az M55p, M55, M55e, A55 és az A53 a felhasználót a rendszer karbantartásában segítő ThinkVantage technológiákkal érkeznek. Az ImageUltra Builder és a ThinkVantage System Migration Assistant könnyebbé és hatékonyabbá teszi az átállásokat az IT-részleg számára. A ThinkVantage Productivity Center által szolgáltatott rengeteg információ segít beállítani, üzemeltetni és bővíteni a ThinkCentre gépeket. Mindegyik M és A szériás ThinkCentre gép rendelkezik azzal a “Rescue and Recovery” rendszerrel, amely minden szoftver meghibásodás esetén segít a gép gyors életre keltésében.

A ThinkCentre M szériába tartozó, Intel vPro platformmal érkező M55p az Intel Active Management és virtualizációs technológiáival a távolról történő PC üzemeltetés magasabb szintjét képviseli. Az M55p ThinkVantage funkcióival az IT-menedzserek távolról is hozzáférhetnek a PC-hez, még abban az esetben is, ha az ki van kapcsolva, vagy a rendszer nem válaszol. Így a cégek teljes mértékben megoldhatják ThinkCentre gépeik menedzselését, ideértve az azonnali rendszerfrissítéseket és a teljes PC parkon átívelő ellenőrzés lehetőségét is.

A ThinkCentre M sorozatának gépei emellett a ThinkVantage Client Security Solutionnel vannak ellátva, amely megvédheti a vállalat olyan létfontosságú információit, mint jelszavak, kódkulcsok és elektronikus igazolások. A Rescue and Recovery az Antidote Delivery Manager segítségével lehetővé teszi a biztonsági frissítések azonnali telepítését még kikapcsolt számítógép esetén is.

Mindegyik M- és A-szériás ThinkCentre géphez választható az Intel Core 2 Duo, Pentium D, Pentium 4 vagy Celeron D processzora. A szerszám nélkül cserélhető meghajtók, adapterkártyák és az acél váz könnyűvé teszi az M- és A-szériás ThinkCentre gépek bővítését. Mindkét termékcsalád kompatibilis a Microsoft Vistával.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés