Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még kiaknázatlan terület a nagyképernyős interaktív képfelület

Dotkom

Még kiaknázatlan terület a nagyképernyős interaktív képfelület

Közös fejlesztésbe kezd az Intel és az Omnicom.

Az Intel Corporation és a nemzetközi médiaügynökségeket tömörítő Omnicom Media Group (OMG) bejelentették, hogy közösen fejlesztik ki a „10 foot” vagy nagyképernyős hirdetés alapmintát az Intel Viiv technológián alapuló számítógépes kapcsolattal rendelkező televíziókon futó internetes reklámokhoz. A kezdeményezés összehozná a tartalomszolgáltatókat a hirdetőkkel a közönségprogramokban és speciális programokban egyaránt, interaktív, szélessávú, egyedi hirdetési megoldást kínálva nagyképernyős televíziós – „10 foot” – képfelületre.

A reklám-támogatott interaktív képfelület „10 foot” – nagyképernyős – környezetben lenyűgözőbb és magasabb szintű élményt biztosít. Az Intel viiv technológia számos gazdag és szórakoztató tartalmat nyújt a televízióknak az Interneten keresztül, és egyben alapjául szolgál egy interaktív és jól célzott hirdetésnek, mely a nappaliban látható. Egy ilyen környezet megalkotásához szükség van egy könnyen megismételhető, nagyképernyős felhasználói-interfész hirdetési alapminta kifejlesztésére és megtervezésére, mely egyben új üzleti lehetőséget kínál a hirdetők és a tartalomszolgáltatók számára.

A „10 foot” interaktív képfelület még kiaknázatlan terület, az ügyfelek személyes igényei, a hatékony hirdetés és a fogyasztók megnyerése tekintetében hatalmas potenciált jelent. A kezdeményezés alapja egyrészt az Intel azon stratégiai törekvése, hogy a technológia révén továbbfejlesszék a nagyképernyős – „10 foot” – élményt, másrészt pedig az OMG azon szaktudásán alapul, mellyel innovatív és kreatív reklám technikákat fejlesztenek ki. Az Intel és az OMG további partnereket keres, akikkel a mindenki számára elérhető szabványok terén információt cserélne és, melyek támogatnák az ipari együttműködést.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés