Connect with us

Hirdetés

technokrata

Designos új LG LCD monitorok

Laptop

Designos új LG LCD monitorok

Az LG Európában is bemutatta új design-központú LCD monitorait az IFA 2006 alkalmával.

A ˝The Artistic Series˝ névre keresztelt LX60TQ monitorcsalád a ˝Fekete Ékszer˝ széria új darabjaként kerül a polcokra. Az elegáns új család nem maradhatott név nélkül: az új modelleknek az alkotók a ˝Black Edition – Fekete Kiadás˝ becenevet adták.

Teljesen azért nem cserélődött ki a klasszikus Flatron termékcsalád: az új generációs, minimalista formájú Artistic monitorokon visszaköszön az LG LCD-k formatervezésének néhány, mára már szinte klasszikus eleme: így a modelleken megtalálhatjuk a jól ismert ˝Sasszem˝ kapcsolót, mely egy sasra emlékeztető, kéken világító LED gomb a képernyő sarkában.

A DFC technológiának köszönhetően a 60-as széria 2.000:1 kontrasztarányt biztosít számunkra. A DFC ˝Movie Mode˝-ja, vagyis mozi funkciója ezen felül optimalizálja a filmek fényerejét, és a legkedvezőbb értékre hangolva azt tisztábban jeleníti meg a mozgóképeket. Az LG Flatron LX60TQ széria ˝Smart˝ funkciójának köszönhetően a másodperc törtrésze alatt képes a felvételt a legjobb kontrasztarányban megjeleníteni.

A Flatron L1960TQ monitor 4 milliszekundumos (GTG) válaszidővel rendelkezik. A monitor fényereje 300 cd/m2.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés