Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb visszahívott notebook akkumulátorok

Dotkom

Újabb visszahívott notebook akkumulátorok

Időről-időre be kell számoljunk olyan kezdeményezésekről, melyek hibás notebook akkumulátorok cseréjét hivatottak szolgálni – ezúttal az Apple a soros.

Az Apple Computer nemrég a felhasználók számára ingyenes csereprogramot hirdetett meg. Az önkéntes alapon vállalt kezdeményezés a 15 colos képátlóval rendelkező Macbook Pro modellek némelyikében található akkumulátorok cseréjét hivatott szolgálni. Azok a hordozható számítógépek érintettek, melyeket február és május között értékesítettek. Egész pontosan az A1175-ös modellszámozású elemek közül azok, melyek 12 jegyű sorozatszáma a következők valamelyikére végződik: U7SA, U7SB vagy U7SC.

Szerencsére az akkumulátorok nem jelentenek áramütés-veszélyt, ezért tulajdonosaik a csereeszköz megérkezéséig nyugodtan használhatják azt, közölte a vállalat. A csere indoka egyébként az, hogy: „némely 15 colos Macbook Pro akkumulátor nem felel meg az akkumulátor-teljesítménnyel szemben állított magas követelményeinknek.”, olvasható az Apple bejelentésében.

További részletek a forgalmazó kifejezetten erre a célra létrehozott oldalán.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés