Connect with us

Hirdetés

technokrata

Körömnyi méretű, 2 GB-os USB meghajtó a Sony-tól

Laptop

Körömnyi méretű, 2 GB-os USB meghajtó a Sony-tól

A Sony Europe adathordozók és elem részlege (RME) bemutatta eddigi legkisebb USB meghajtóját a Micro Vault családból.


A ˝Tiny˝, azaz ˝apró˝ USB meghajtó kompakt méretű és könnyű, így ideális eszköz például utazáshoz. Tárolókapacitása 256 MB-tól akár 2 GB-ig terjed, 2,4 milliméteres, ostyányi vastagságával tömege mindössze 1,5 gramm. Ezenkívül közvetlenül csatlakoztatható bármilyen USB kompatibilis interfészhez, és számtalan file-formátum tárolására alkalmas, a Word dokumentumoktól a zenei fájlokon át a fényképekig, sőt videókig.

A Micro Vault Tiny támogatja az USB 2.0 interfészt, és a nagy adatigényű alkalmazások, dokumentumok és különleges minőségű képek mentésekor nagy átviteli sebességet biztosít. Flashmemóriájának köszönhetően a Micro Vault Tiny kevesebb energiát fogyaszt, e mellett pedig garantálja az adatok tartósságát és a megbízhatóságot. Az apró készülék biztonságos szállításáról a többféle színben választható, csipesszel és pánttal ellátott hordtok gondoskodik.

A Micro Vault Tiny 2 GB-os kapacitású változata több mint 500 MP3 dal vagy nagyfelbontású kép, illetve mintegy 5 órányi MPEG4-es videofelvétel tárolására képes. Ráadásul, a gyárilag telepített Virtual Expander szoftver segítségével az USB meghajtó akár az eredeti adatmennyiség háromszorosát is képes befogadni azáltal, hogy automatikusan tömöríti és kibontja az olvasható és írható információkat.

Az egyes eszközök kapacitásának könnyebb beazonosítása érdekében a Micro Vault Tiny négyféle élénk, vidám színváltozatban kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés