Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar Telekom: módosulnak az adathálózati szolgáltatásokra vonatkozó feltételek

Laptop

Magyar Telekom: módosulnak az adathálózati szolgáltatásokra vonatkozó feltételek

Közlemény a Magyar Telekom Rt. Általános szerződési feltételeinek módosulásáról.

A Magyar Telekom Rt. 2005. november 15-ei hatállyal módosítja az adathálózati szolgáltatásokra vonatkozó, valamint 2005. december 15-ei hatállyal a telefonszolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételeit (ÁSZF).

Adathálózati szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF 2005. november 15-étől hatályos változása:

Az adathálózati szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek 1. sz. (képjel-, műsorhang-szolgáltatás), 3. sz. (Frame-Flex szolgáltatás), 6. sz. (Infohíd szolgáltatás), 8. sz. (Sáv feletti jelzésátvitel szolgáltatás) és 10. sz. (Datalink szolgáltatás) függelékei és a bérelt vonali szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek 1. sz. (Flex-Com szolgáltatás) függeléke változik.

A módosítások a szolgáltatások minőségi paramétereire vonatkozó részletesebb leírásokat, a minőségi paraméterek mérési módszereit tartalmazzák.

A módosításokat jogszabályi változás, a 345/2004. (XII.22.) Korm. rendelet indokolja.

Telefonszolgáltatásra vonatkozó ÁSZF 2005. december 15-étől hatályos változása:

Megváltozik a Hungary Direct szolgáltatás litvániai behívószáma. Az új szám: 00 800 0036 0036. A régi számról a továbbiakban nem tudják biztosítani a szolgáltatást (Telefon ÁSZF Függelék IV. fejezet).

Akik a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek.

Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2005. augusztus 1-jétől megtalálható a Magyar Telekom Rt. honlapján és valamennyi ügyfélszolgálaton; ügyfeleik a változásokról az ingyenesen hívható 1212 ügyfélkapcsolati számon is tájékozódhatnak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés