Connect with us

Hirdetés

technokrata

Invitel: IP telefónia trendek, üzleti konferencia és e-phone megoldások

Laptop

Invitel: IP telefónia trendek, üzleti konferencia és e-phone megoldások

Invitel szakmai nap a kis- és középvállalkozások számára.

Az Invitel Rt. 2005. október 13-án rendezte meg szakmai előadás-sorozatának második szimpóziumát, amelynek központi témája a hazai kis- és középvállalkozások számára nyújtott telekommunikációs szolgáltatások legújabb fajtái. A programot a Bagi–Nacsa páros telefonparódiája és egy termékbemutatóval egybekötött workshop egészítette ki.

Zsembery György, a vállalat marketing vezérigazgató-helyettese nyitotta meg az Invitel Rt. idei második szakmai napját, melyen a kis- és középvállalkozások közel száz képviselője volt jelen. A rendezvény elsősorban azokra a trendekre fókuszált, amelyek hasznos, költséghatékony és testre szabott megoldásokat tartogatnak a KKV-k számára.

IP telefónia trendek, üzleti konferencia és e-phone megoldások
Sugár Mihály vendégelőadó, a Bell Research vezető tanácsadója független szakértőként nyújtott átfogó képet az IP-telefónia jelenlegi helyzetéről, a vezetékes és mobil szolgáltatások közötti konvergenciáról, illetve egy vezetékes vállalat által nyújtható mobiltelefon-szolgáltatásokról. Egyfelől bemutatta azokat a konkrét megoldásokat, amelyek alkalmazásával bővíthetőek a vezetékes technológia funkciói, másfelől felvázolta a vezetékes–mobil szolgáltatások integrált menedzselésének előnyeit.

Fehér Miklós üzleti értékesítési igazgató és Fábián Zoltán marketing osztályvezető bemutatta az Invitel üzleti konferencia, videotelefon és e-phone szolgáltatását. Az Invitel telefonkonferencia szolgáltatásának segítségével gyors, hatékony és kényelmes értekezlet tartható a világ bármely részéről. A normál tarifával működő szolgáltatás a hazai piacon egyedülállóan sok, egyszerre akár 15 aktív felhasználó számára biztosít részvételt. Az Invitel ADSL, IP VPN vagy ISDN kapcsolattal rendelkező ügyfelei számára elérhető a videotelefon szolgáltatás, amely magas kép- és hangminőség biztosításával teszi lehetővé a személyesebb kommunikációt. Az e-phone által az Invitel biztosítani tudja az e-mail kapcsolathoz hasonlóan kényelmes és költségkímélő irodai telefonhasználat alternatíváját. Az egyszerűen kezelhető szolgáltatás legfőbb előnye az alacsony beruházási és üzemeltetési költség.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés