Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe: továbbfejlesztett LiveCycle dokumentumkezelő platform

Laptop

Adobe: továbbfejlesztett LiveCycle dokumentumkezelő platform

A dokumentumok automatizált feldolgozása – különösen nagyvállalati környezetben – ma még kevéssé elterjedt megoldás, azonban minden jel arra utal, hogy rövidesen meghatározó eljárássá válik.

Az Adobe LiveCycle szerver platformja komoly fejlesztéseken ment keresztül: a legújabb verzió egyesíti magában mindazokat a dokumentumkezelő eljárásokat, amelyek révén a vásárlói kommunikáció, a belső hatékonyság és a vevők aktivitása jelentősen javítható.

Mi is pontosan a LiveCycle?

Olyan szerverplatform, ami a dokumentumok feldolgozásával kapcsolatos folyamatokat automatizálja, elsősorban nagyvállalati környezetben. A szoftver egy Java 2 Enterprise Edition és XML alapú közös szerverarchitektúrán alapul, így a Java API és a webes szolgáltatásokon keresztül könnyedén illeszthető vállalati informatikai infrastruktúrába. A LiveCycle jelenleg BEA WebLogic, IBM WebSphere és JBoss rendszereken fut. A szerverek IBM AIX, Microsoft Windows Server és Sun Solaris alapúak lehetnek. Idén ősszel várható a Red Hat Linux és a Novell SUSE LINUX rendszerek támogatása is.

Az Adobe LiveCycle segítségével a kormányzati szervek, gazdasági intézmények és cégek hatékonyan hozhatnak létre, digitalizálhatnak és integrálhatnak információkat sokgépes környezetben. A legfrisebb LiveCycle-ben a dokumentumautomatizáló eljárásokat már vizuális módon, programozás nélkül állíthatjuk be. Az újonnan beillesztett Business Activity Monitoring (BAM) révén az üzleti folyamatok átláthatóbbak, a dokumentumkezelés biztonsága is megnövekszik. Emellett a rendszer lehetőséget biztosít a kétdimenziós, vonalkódos formában tárolt információk hibátlan beillesztésére és kezelésére a papír alapú anyagok elektronikus formátumúvá alakítása során.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés