Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó és könnyen kezelhető digitális fényképezőgép a HP-től

Laptop

Olcsó és könnyen kezelhető digitális fényképezőgép a HP-től

A Hewlett-Packard bemutatta legfrissebb újdonságát, a HP Photosmart E317 típusjelzésű digitális fényképezőgépet.

A kedvező áron kínált készülék azok számára ideális, akik először kerülnek a digitális fényképezés közelébe. Intuitív funkciók és könnyen használható szolgáltatások sorát kínálja, egyszerűvé és élvezetessé teszi a digitális fényképezésre való váltást.


Az 5 megapixeles felbontást kínáló HP Photosmart E317 olyan éles és élénk fényképek készítésének lehetőségét nyújtja, melyekkel általában sokkal drágább fényképezőgép esetében találkozhatunk csak. Az ilyen lenyűgöző felbontással rendelkező fényképezés szabadságot biztosít a felhasználók számára a jó minőségű, 10×15 centiméterestől az A4 méretig terjedő jó minőségű nyomatok készítéséhez. Ezen felül a fényképezőgép öt fényképezési üzemmóddal rendelkezik, többek között az ˝akció üzemmód˝, ˝portré üzemmód˝, és ˝naplemente üzemmód˝, a változatos körülmények között az optimális fényképminőség kiválasztásához.

A 3,8 centiméteres képátlójú LCD segítségével az összes fénykép megtekinthető és szerkeszthető, közvetlenül az elkészítést követően. Az egyszerűen használható képernyő menük keresztül vezetik a felhasználót a fájlok tárolásának, módosításának és törlésének számítógép használata nélkül történő folyamatán. A fényképezőgép 16 MB-os belső memóriájának köszönhetően a felhasználó akár 70 darab fényképet is tárolhat (VGA felbontásban), amelyet megoszthat a barátaival és családjával.

A fényképezőgép intuitív nyomógomb kiosztása és négyszeres zoomja (egyszeres optikai / négyszeres digitális) mindenkor lehetővé teszi a felhasználó számára a nagyszerű képek készítését egy egyszerű kattintással. Ennek megfelelően az automatikus vaku funkció automatikusan érzékeli a környező fényviszonyokat a kép készítésekor. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy a fényképek fényereje és expozíciója ritkán lesz rossz, ezáltal biztosítja a felhasználók számára, hogy mindig a legjobb minőségű fényképeket készítsék.

A rövid videó-klipek rögzítésének lehetőségével a HP Photosmart E317 a nyugodtság szabadságát biztosítja a kezdők számára. A mozgóképek készítésének lehetősége még a legtapasztalatlanabb digitális fotográfus számára is lehetővé teszi, hogy színesen örökítse meg egy esemény vagy ünnepség valódi hangulatát.

A digitális fényképezés megismerésének teljessé tételéhez a felhasználók használhatják a HP Image Zone szoftverjét, amelynek segítségével a fényképek egy számítógépről szerkeszthetők, szervezhetők és megoszthatók. A HP Instant Share szoftverjének segítségével a felhasználók a nagy fájlmellékletek okozta problémák nélkül bárkinek elküldhetik a fényképeiket. Ez a fényképezőgép megfelel a PictBridge szabványnak, ami azt jelenti, hogy a felhasználók gyorsan és egyszerűen átvihetik digitális fényképeiket egy Plug-and-Play USB kapcsolat vagy memóriakártya segítségével bármilyen nyomtatóra.

A fényképezőgép opcionális tartozékként kiegészíthető a stílusos HP Photosmart Silver Camera Case (Q6217A) (ezüst fényképezőgép tokkal), ami nem csupán jól néz ki, hanem védi is a fényképezőgépet a mindennapi használatból eredő ütésektől és karcolódásoktól.

A HP Photosmart E317szeptember 1-től kapható 29.990 forintos kiskereskedelmi áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés