Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon PIXMA termékek piaci bejelentése két aranyérmet nyert az ITMA díjai közül

Dotkom

A Canon PIXMA termékek piaci bejelentése két aranyérmet nyert az ITMA díjai közül

Az ITMA díjaival a vállalati eseményeket értékeli kereskedelmi teljesítményük és sikerük alapján.

A Canon a PIXMA nyomtatók és multifunkciós eszközök 2004. júniusában Cannes-ban tartott piaci bejelentésével az ITMA (The Incentive Travel & Meetings Association) két aranyérmét nyerte el: első helyre került a Legjobb Termék Bejelentés (Best Product Launch) és a Legjobb Tartós Fogyasztási Cikkek és Technológia (Best Consumer Durables and Technology) kategóriában is.

Az ITMA díjaival a vállalati eseményeket értékeli kereskedelmi teljesítményük és sikerük alapján, a győzteseknek számos bírálati szempontnak kell megfelelni, beleértve a kreativitást, a logisztikát és a hasznosságot. A Canon PIXMA bejelentésének mindkét kategóriában volt néhány kemény vetélytársa, a Legjobb Termék Bejelentés kategóriában többek között a Land Rover & Renault F1, a Legjobb Tartós Fogyasztási Cikkek és Technológia kategóriában pedig a T-Mobile, az Orange és a Motorola.

A Canon új PIXMA személyi fotónyomtató és multifunkciós sorozatára a modern és elegáns megjelenés jellemző, a gyors, fotólabor minőségű vagy azt meghaladó fotónyomtatás, továbbá az, hogy a sorozat tagjai az elsők a 2 pikoliteres vagy kisebb tintacseppek alkalmazásában. A Canon az Egyesült Királyság-beli székhelyű TFI Group céget bízta meg az új almárka piaci bejelentésében való közreműködéssel – a fő célja egy olyan nagyhatású médiaesemény megszervezése volt, amely maximálisan magára vonja a sajtó figyelmét, biztosítja a márka magas szintű ismertségét és jelentős sajtóvisszhangot vált ki.

A 2004. júniusában Cannes-ban tartott rendezvényen több mint 500 résztvevő volt jelen, az esemény helyszínei közé tartozott Pierre Cardin otthona a Palais Bulles, – ezt a pompás helyszínt az élvonalbeli berendezése miatt választották ki, összekötve a PIXMA bejelentés hatásos tervezési üzenetével, – valamint a Noga Hilton szálloda és Cannes híres tengerparti sétánya.

Az eseményt követően a Canon nyomtatók sajtóvisszhangja 17-ről 42 százalékra emelkedett, az otthoni nyomtatók teljes sajtóvisszhangjához viszonyítva. A PIXMA bejelentésért a TFI-nek két aranyérmet odaítélő ITMA bírái kiemelték, hogy különösen jó benyomást tett rájuk az esemény fantáziadús rendezése, és az a módszer, ahogyan a bonyolult logisztikai feladatot megoldották.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés