Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az F-Secure és a WRQ globális SSH-disztribútori szerződést írt alá

Dotkom

Az F-Secure és a WRQ globális SSH-disztribútori szerződést írt alá

A WRQ az F-Secure SSH termékeinek kizárólagos globális disztribútora lett. A megállapodás megerősíti az F-Secure SSH termékeinek értékesítési csatornáit és a cég ügyfeleinek támogatását.

A finn F-Secure Corporation, az IT biztonsági megoldások egyik vezető szállítója és a WRQ Inc., a host alkalmazások elérésére és integrálására szolgáló szoftvereket gyártó vállalat stratégiai partnerkapcsolatra léptek. A szerződés értelmében 2004. október 1-jétől a WRQ az F-Secure SSH termékeinek kizárólagos globális disztribútora.

A F-Secure Corporation hálózati biztonság terén szabványnak tekinthető SSH termékei teljes körű biztonságot nyújtanak a felhasználók azonosításával, illetve a számítógépek és távoli szerverek közötti titkosítással. A termék segédprogramjaival biztonságossá tehetők a terminál-kapcsolatok, a levelezés és az Internet-elérés.

A WRQ évek óta kínál SSH Windows és webes klienstermékeket, és termékportfoliója nagymértékben támogatja az F-Secure SSH terméksorát. Mivel a WRQ kiterjedt viszonteladói és terjesztési hálózattal rendelkezik a világ minden pontján, a megállapodás megerősíti az F-Secure SSH termékeinek értékesítési csatornáit és a cég ügyfeleinek támogatását. A WRQ az új licenc- és karbantartási szerződések értékesítését október 1-jétől veszi át.

„A biztonság a legkritikusabb problémakör, amellyel napjainkban a vállalatoknak szembe kell nézniük. A WRQ régóta koncentrál arra, hogy biztonságos hozzáférést nyújtson a host-alapú rendszerekhez. Az F-Secure-ral kialakított partnerkapcsolatunk bevétel-növekedéssel és műszaki megújulással kecsegtet.” – mondta Doug Walker, a WRQ vezérigazgatója és társalapítója.

„A WRQ profilja pontosan illeszkedik az F-Secure SSH termékeinek értékesítéséhez, és ideális felépítéssel rendelkezik ahhoz, hogy magas színvonalú műszaki támogatást biztosítson a meglévő és jövőbeni F-Secure SSH felhasználók számára. A megállapodás garantálja továbbá, hogy az SSH megoldások továbbfejlődnek és a jövőben is kiszolgálják a vásárlók biztonság iránti igényeit.” – mondta Risto Siilasmaa, az F-Secure Corporation elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés