Connect with us

Hirdetés

technokrata

Együttműködési megállapodás a T-Mobile Internationallal és a T-Commal

Dotkom

Együttműködési megállapodás a T-Mobile Internationallal és a T-Commal

Az együttműködési megállapodások nem módosítják sem a T-Mobile Magyarország Alapító Okiratát, sem Igazgatóságának és Felügyelő Bizottságának ügyrendjét.

A Matáv Igazgatósága október 6-i ülésén felhatalmazta a cég vezetését arra, hogy stratégiai együttműködési megállapodást írjon alá a Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó T-Mobile Internationallal és T-Commal.

A megállapodások fő célja a Csoporton belüli szinergiák kiaknázása. Az együttműködés révén a T-Mobile International mobil-specifikus kérdésekben támogatja a T-Mobile Magyarországot, a T-Com pedig a Matáv vezetékes üzletágának nyújt szakmai támogatást. A megállapodás szerint a T-Mobile International és a T-Com elősegíti, hogy a Matáv Csoport nemzetközi tapasztalatokra tegyen szert a mobil és a vezetékes szolgáltatások területén. Ez a támogatás kiterjed egyebek mellett a hazai és nemzetközi stratégia kialakítására, a marketing és értékesítési tevékenységre, a termékfejlesztésre, valamint a munkatársak szakmai továbbképzésére.

Az együttműködési megállapodások későbbi aláírásukat követően 2005. január 1-jén lépnek hatályba. Nem érintik a Matáv tulajdonosi jogosítványait a T-Mobile Magyarország irányításában, nem módosítják sem a T-Mobile Magyarország Alapító Okiratát, sem Igazgatóságának és Felügyelő Bizottságának ügyrendjét. Ezen túl a megállapodások érintetlenül hagyják a Matáv tevékenységi körét, tulajdonosi struktúráját, alapszabályát, valamint Igazgatóságának és Felügyelő Bizottságának ügyrendjét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés