Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Panasonic folytatja olimpiai hagyományait Torinóban és Pekingben

Dotkom

A Panasonic folytatja olimpiai hagyományait Torinóban és Pekingben

A kibővített szerep magában foglalja az audio, a TV és videó berendezések, a felvételek rögzítésére alkalmas média, az autós navigációs rendszerek, a biztonsági rendszerek és a közvetítési technológia támogatását.

Folytatva az olimpiai játékokhoz kapcsolódó hagyományát, a megtisztelő „The worldwide Olympic Partner (TOP)” címet 1988-tól magáénak tudó Panasonic az eddigi olimpiai játékoknál is fontosabb szerepet fog játszani a 2006-os torinói téli olimpiai játékokon és a 2008-as pekingi nyári olimpiai játékokon (TOP VI). Amikor a világ legkiválóbb sportolói ismét találkoznak Olaszországban és Kínában, hogy a 2004-es athéni olimpiai játékok (TOP V) eredményeit is túlszárnyalják, a Panasonic is készen áll majd, hogy az eddigieknél még több kategóriában a legújabb technológiát biztosítsa.

A cég 2002. augusztusában aláírt egy megállapodást Pekingben a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (International Olympic Committee (IOC)) az olimpiai mozgalomban TOP szponzorként való közreműködésről, az audio, TV és videó berendezések, valamint az audio és mozgókép felvételek – beleértve a műsorszórást és professzionális felhasználást is – rögzítésére alkalmas médiák kategóriákban.

A TOP VI program részeként, a Panasonic kategóriája kibővült az autós navigációs rendszerekkel és az ehhez kapcsolódó multimédia eszközökkel. Ezek a termékek segítenek majd minimálisra csökkenteni a közlekedési dugókat és megteremteni az olimpiai játékok hatékony lebonyolításához szükséges feltételeket. A Panasonic továbbá kiterjeszti jogát a biztonsági rendszerek szolgáltatására a torinói és pekingi olimpiai játékok szervező bizottsága számára.

Amikor az IOC 1988-ban, a Szöulban és Calgary-ban megrendezett olimpiai játékok (TOP I) idején elindította TOP programját, összesen kilenc TOP szponzor támogatta a játékokat. Több mint 15 évvel később, a 2004-es athéni olimpiai játékokon, már 11 TOP szponzor található a programban, és 2004. augusztusától ez a szám 12-re nő – beleértve a Panasonic-ot is – a TOP VI események idejére. A TOP megállapodások négyéves struktúrán alapulnak, melyhez minimum négy év elkötelezettség szükséges az olimpiai játékok közvetlen támogatásában, szponzorálásában vagy a megrendezésben szakértőként való részvétel mellett.

2004. januárjában, Olaszországban a Panasonic aláírt egy szerződést az Atrium Torino-val, a Torino város és a 2006-os torinói téli olimpiai játékok szervezőbizottsága (TOROC) által támogatott projekttel, mely által a Panasonic az Atrium Torino 2006 projekt technológia partnere lesz.

Az Atrium Torino 2006 két pavilonból áll, összesen 2.000 négyzetméteren, Torino népszerű Solferino terén. Az Atrium két témát ölel fel: az egyik a 2006-ös torinói téli olimpiai játékokkal foglakozik, a második pedig Torino városról, Torino örökségéről és a 2006-os téli olimpiai játékok idejére történő átváltozásáról ad áttekintést.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés