Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult Apple Powerbookok

Dotkom

Megújult Apple Powerbookok

Az Apple bejelentette legújabb Powerbook noteszgépeit, melyek a korábbi titánium ötvözet helyett alumíniumból készült házakkal rendelkeznek.

A 12 colos változat

A 12 colos képátlóval bíró változat lelke egy 1 GHz-es G4-es processzor. Ezt 256 MB-nyi DDR memória látja el adatokkal, az operatív tár információval való feltöltéséért pedig egy 40 GB-os merevlemez és egy DVD-k lejátszására, CD-k írására képes optikai meghajtó felel. Az alapárban 1600 dollárért elvihető modell plusz 200 dollárért felszereltethető egy SuperDrive-val, ami a CD-k mellett a DVD-ket is képes írni.

A 15 colos változat

Az Apple ezen Powerbookjának képátlója már 15 col méretű. 2000 dollárba kerül az alapvátlozat, mely a fenti típushoz képest szintén 1 GHz-es CPU-t foglal magába. Operatív tárának mérete is megegyezik a 12 colos modellével (256 MB DDR), ám winchesterének kapacitása 60 GB-os. Optikai meghajtója DVD-k olvasására, CD-k írására lett kiképezve. 2600 dollárért megvásárolható egy olyan változata is, mely 1,25 GHz-es processzort, 512 MB memóriát, 80 GB-os merevlemezt és CD/DVD írására egyaránt képes meghajtót is tartalmaz. Ez rendelkezik az Airport Extreme nevű vezetékmentes technológiával is.

A 17 colos változat

A legnagyobb kijelzővel bíró modell ára 3000 dollár. Ezért a vásárló egy 1,33 GHz-es CPU-t, fél GB memóriát, egy 80 GB-os merevlemezt és az Airport Extreme vezetéknélküli technológiát kapja meg.

A két nagyobb változat már kapható, a 12 colos LCD-vel bíró Powerbook azonban csak a hónap végétől lesz megvásárolható. Mindhárom noteszgép korábbi titánium ötvözetű háza immáron alumínium vázzal rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés