Connect with us

Hirdetés

technokrata

A D-Link Europe a CeBIT-en

Dotkom

A D-Link Europe a CeBIT-en

D-Link európai érzékkel.

Idén a tajvani központú D-Link teljes mértékben az európai igényeknek és stílusnak megfelelően kialakított standdal jelenik meg a CeBIT-en. Márciusban, a hannoveri kiállításon a D-Link bemutatja az európai képviseleti irodákkal kiegészült új vállalati profilját és széles termékpalettáját.

A 14-es csarnok E08-as standján mintegy 450 m²-en számos alkalmazás példáján keresztül mutatja be a D-Link a “Seeing is believing” (“Higgy a szemednek”) mottó jegyében termékeinek szerteágazó munkahelyi és otthoni alkalmazási lehetőségeit.

Többek között bemutatásra kerülnek az éttermek, kávézók vagy éppen könyvtárak számára hasznos gyors, egyszerű és azonnali Internet-elérést biztosító hotspot termékek. A standon a látogatók csatlakozhatnak az Internetre, és élőben próbálhatják ki a technológiát.

A D-Link a klasszikus hálózati eszközök legújabb generációját is felvonultatja. A menedzselhető “Gigabit Layer3 Switchek” új generációjával a hálózati lehetőségek már az alap switchek területén is elérhetők. A CeBIT standon működés közben megtekinthetők és megvizsgálhatók mind a hálózati, mind a menedzsment funkciók.

A vezeték nélküli LAN, az Internet-kommunikáció és a hálózatépítés hagyományos termékei mellett a D-Link bemutatja legújabb fejlesztésű technológiáit. A D-Link kiemelt feladatának tartja a hálózati kapcsolatok, az Internet-elérés, valamint a kép- és hangátvitel együttes működésének és jövőjének bemutatását. A multimédiás piac berendezései, köztük a vezeték nélküli média lejátszók, a különböző Internet-kamerák és az i2eye mind megtekinthetők lesznek a kiállításon.

“Már alig várjuk, hogy minden korábbinál jobb kiszolgálásban részesíthessük látogatóinkat és vásárlóinkat. Standunk európai design koncepciója ideális helyszínt kínál ehhez.” – mondta Klaus-Dieter Hesse, a D-Link Deutschland GmbH ügyvezető igazgatója és a D-Link Közép és Kelet-Európai alelnöke.

Ez az európai koncepció nem korlátozódik a termékekre és a bemutatókra. A tavaszi európai kampány során a D-Link vonzó ár-akciókkal kínálja menedzselhető switch termékeit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés