Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elektromos autó témájú portál indult

elektromos autó

Dotkom

Elektromos autó témájú portál indult

Elektromos autó témájú portál indult

Elektromos-hibrid-autok.hu néven, új internetes portál indult. Az oldal üzemeltetőjének a célja, hogy az olvasók hasznos tanácsokat kapjanak a manapság egyre divatosabb, és egyre jobban terjedő elektromos és hibrid autókról. Az egyik legfontosabb dolog az Elektromos-hibrid-autok.hu oldallal kapcsolatban, hogy közérthető formában ír a zöld járművekről.

Nem csak autó tesztek találhatók a portálon, hanem a témához kapcsolódó anyagok is. A látogató olvashat például az elektromos kishaszonjárművekről, megismerkedhet a töltőkábelek fajtáival, európai és tengerentúli nagyobb töltő hálózatokkal. Természetesen képet kaphat a legfrissebb modellekről, amelyek a közeljövőben érkeznek a piacra.

Az Elektromos-hibrid-autok.hu oldalt a 24/7 Digital adja ki és gondozza. A portál lapigazgatója Galambos Dániel, aki 20 éve foglalkozik tematikus portálok üzemeltetésével.

„Fontosnak tartom, hogy írásaink segítsék az autó választást. Fontosnak tartom, hogy az oldal a téma közérthető tálalásával segíti a környezetbarát autók nagyobb mértékű, még gyorsabb elterjedését. Az új lap segít abban, hogy gyorsabban váltsanak az autósok a környezetbarát elektromos autókra, tölthető hibridekre vagy legalább a hibridekre. Az említett célkitűzés nem csak számunkra, hanem mindenki számára fontos, mert ha egy kicsit előbbre tekintünk, akkor a gyermekink jövőjét biztosítjuk a közlekedés zöldebbé tételével. Ehhez járul hozzá az Elektromos és hibrid autok.hu”

– mondja Galambos Dániel.

Az elektromos autós portál mellett Milyenautot.hu és Autó hírek néven még 2 autós oldalt üzemeltet a kiadó.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés