Connect with us

Hirdetés

technokrata

Novell Ximian Desktop 2

Laptop

Novell Ximian Desktop 2

A Ximian Desktop 2 mostantól támogatja a SUSE Linux felhasználói munkakörnyezet szoftverének lejújabb verzióit. A frissítés tartalmazza az OpenOffice.org irodai programcsomagot, a GAIM instant messenger kliens alkalmazást és a Red Carpet 2.0 konfigurációs felügyeleti szoftver kliens Ximian Edition verzióját is.

A Novell Ximian Desktop 2 egy teljes vállalati Linux felhasználói felület. A szorosan integrált alkalmazáskészlet teljes felhasználói felületi termelékenységet nyújt a Linux felhasználók számára, biztosítva a Windows file-formátumok, hálózati protokollok és szabványok problémamentes támogatását. A Ximian Desktop 2 tartalmazza az OpenOffice.org irodai programcsomag Ximian Edition verzióját, mely a legújabb Microsoft Office file-formátumokat is kezeli.

Ezenfelül az e-mail és személyes információ kezelő Ximian Evolution szoftver is része, amely közvetlenül integrálható a Microsoft Exchange 2000/2003 és egyéb üzenetküldő és csoportmunka szerverekkel. Mozilla alapú webböngészőt, népszerű böngésző plug-ineket, professzionális betűtípusokat és beépített Red Carpet felügyeleti szoftvert is tartalmaz.

A Novell Ximian Desktop 2 ingyenesen letölthető, s a professzionális verzió (mely technikai támogatást, automatikus szoftverfrissítéseket, Java támogatást, további betűtípusokat és értékes plug-ineket tartalmaz) is elérhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés