Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP 60 millió euró értékű, átfogó outsourcing-megbízást kapott a The CAT Grouptól

Dotkom

A HP 60 millió euró értékű, átfogó outsourcing-megbízást kapott a The CAT Grouptól

Az európai gépjármű-logisztikai vállalattal kötött szerződés 5 éven belül 30 százalékos költségcsökkenést eredményez.

Hatvan millió euró értékű szerződés keretében a HP fogja menedzselni a The CAT Group nemzetközi információs rendszerének egészét. A HP Services teljes körű erőforrás-kihelyezési szolgáltatása a The CAT Group informatikai infrastruktúrájának és berendezéseinek bevezetésére, menedzselésére és finanszírozására is kiterjed.

A szerződés keretében a HP Services üzemelteti és menedzseli majd a The CAT Group Boulogne-ban és Vélizy-ben működő számítástechnikai központjait, illetve biztosítja a vállalat 2.800 nemzetközi felhasználója által igénybe vett Microsoft® Exchange elektronikus levelezési szolgáltatást. A HP Services máris átvette a CAT 28 munkatársát. Emellett a vállalat informatikai eszközei is átkerülnek a HP Services-hez, ami lehetővé teszi a vállalat számára, hogy az informatikai infrastruktúra fokozatos átalakításával növelje ügyfele versenyképességét.

Az outsourcing-szerződés várhatóan 25-30 százalékos megtakarítást eredményez a The CAT Group számára a következő öt év során.

A rugalmas és reagálókész informatikai környezet kiépítése mellett az outsourcing-szerződés nyomán arra is lehetősége nyílik a The CAT Groupnak, hogy az alkalmazásfejlesztésre több pénzügyi és emberi erőforrást fordítva, minden energiáját gépjármű-logisztikai alaptevékenységére összpontosítsa.

Francesco Serafini, a HP Services EMEA régióért felelős elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója szerint a szerződés jelentős mértékben hozzájárul a HP regionális növekedési stratégiájának gyakorlati megvalósításához: „Megállapodásunk is bizonyítja, hogy a HP Services maradéktalanul képes átvállalni az összetett, változó és rugalmas informatikai környezet menedzselését azoktól a vállalatoktól, amelyek minden figyelmüket alaptevékenységük fejlesztésére szeretnék fordítani.”

„A HP Services mindent megtesz azért, hogy az erőforrás-kihelyezési folyamat keretében mérhető üzleti előnyökhöz juttassa ügyfeleit. A The CAT Group szakembereivel szorosan együttműködve dolgozunk az öt éven belül elérhető költségmegtakarítások és a kapcsolódó új beruházási lehetőségek azonosításán.”

A Renault által a bel- és külföldön értékesített termékek szállítására 1957-ben alapított CAT Group a gépjárműipart kiszolgáló logisztikai ágazat vezető európai szereplője. A jelenleg a Global Automotive Logistics csoport részeként működő vállalat 19 franciaországi és külföldi leányvállalata mintegy 2.600 szakembert foglalkoztat szerte a világon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés