Connect with us

Hirdetés

technokrata

50%-os kedvezménnyel telefonálhatnak a Matáv ügyfelei

Dotkom

50%-os kedvezménnyel telefonálhatnak a Matáv ügyfelei

A Matáv Szilveszter napjáig a Csevegő díjcsomaggal telefonáló ügyfeleinek az 5. perc után egységesen 50% kedvezményt biztosít.

2002. december 31-ig a Matáv a Csevegő díjcsomaggal telefonáló ügyfeleinek az 5. perc után egységesen 50% kedvezményt biztosít minden Matáv hálózaton belüli helyi, helyközi I., helyközi II. és belföldi távolsági hívásra. Az akciót mind az új, mind a már meglévő, Csevegő díjcsomaggal rendelkező Matáv-ügyfelek igénybe vehetik.

A 2001 decemberében bevezetett Csevegő díjcsomag külön havidíj fizetése nélkül biztosít az 5. perc után 20%, a 10. perc után 30%-os kedvezményt a percdíjakból. 2002. december 31-ig a Matáv még nagyobb kedvezményt ad, így a Matáv hálózatán belüli hívások 5. és 60. perce között 50%-kal olcsóbban telefonálhatnak a Matáv-ügyfelek. A mobil, a nemzetközi, valamint a Matáv hálózaton kívüli belföldi hívásokra megmarad az 5. perc utáni 20% és a 10. perc utáni 30%-os kedvezmény a hívások első 60 percére. A Csevegő díjcsomag kedvezményei továbbra is csak a beszédforgalomra érvényesek, azaz nem vonatkoznak a 0651-es, illetve a helyi behívószámokon bonyolított Internet-forgalomra.

Nagy Bálint, a Matáv Csoport kommunikációs igazgatója elmondta: „Eddig közel 150 000 ügyfelünk választotta a Csevegő díjcsomagot. A Matáv december 31-ig tartó rendkívüli akciójával is igyekszik a vezetékes piacon a versenyt elősegíteni.”

Az áttérés Bázis díjcsomagról Csevegő díjcsomagra ingyenes.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés