Connect with us

Hirdetés

technokrata

Genius: új vezetéknélküli eszközök

Laptop

Genius: új vezetéknélküli eszközök

A jól használható termékeiről ismert Genius bejelentette új eszközeit, melyekkel többek közt a mobil számítógépeket célozta meg.

A KYE Systems stratégiai szakemberei és kutatómérnökei 2002-ben a vezetéknélküli (rádiófrekvenciás) perifériák továbbfejlesztésére és digitális kamerák kifejlesztésére helyeztek a korábbinál nagyobb hangsúlyt. Szintén fontos hír, hogy a cég idén szerezte meg a vezetéknélküli helyi hálózati eszközök garantált minőségű gyártását igazoló TL 9000 jelű minőségbiztosítási tanúsítványt.

150 fős csapat dolgozik a kutatáson és a technológiák fejlesztésén. Céljük elsősorban az optoelektronikus termékek, a webkamerák, a digitális fényképezőgépek, a szupervékony scannersorozat, a kisméretű noteszgép-perifériák, a vezetéknélküli hálózati eszközök és az audió termékek (hangfalak, fejhallgatók, headsetek) illetve az alkalmazott technológiák (képfeldolgozás, képtömörítés) továbbfejlesztése.

A fényképezőgépekre fordított figyelem növekedését jelzi az is, hogy már jelenleg is három digitális modellt kínál a KYE Systems, és jövőre megkezdik a 2 megapixelnél nagyobb felbontású kamerák sorozatgyártását is. Ugyanakkor világszerte kuriózumnak számít az a – jelenleg még fejlesztés alatt álló – kamera, melyet egy tollba építenek be.

Piacvezető helyet kíván megszerezni a KYE Systems a jövőben a vezetéknélküli perifériák területén, amelynek eléréséhez nagyban hozzá fog járulni a még ebben az évben megújított termékskála is: új színek, új anyagok és megújított formavilág jellemzi majd ezen Genius termékeket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés