Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mostanában te is többször látod a barátaid bejegyzéseit a Facebookon? Ez nem véletlen!

Dotkom

Mostanában te is többször látod a barátaid bejegyzéseit a Facebookon? Ez nem véletlen!

Nem posztolnak eleget az emberek, lépett a Facebook.

Az elmúlt időszakban a Facebook számára egy igen zavaró kép rajzolódott ki, hiszen a felhasználók egyre kevésbé voltak hajlandóak megosztani a személyes történeteiket az üzenőfalaikon. Az Information által megszerzett dokumentumok szerint egészen pontosan 2014 félévétől egy év alatt 21%-kal csökkent a személyes megosztások mennyisége. Sőt, az összesé is, hiszen a felhasználók 5,5%-kal kevesebb tartalmat helyeztek el az üzenőfalukra, mint az azt megelőző egy évben.

facebook-instand-articles

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a személyes megosztások számának csökkenése az elmúlt időszakban sem állt meg, 2015 második féléve óta újabb 15%-nyi visszesést szenvedett el a Facebook. Épp ezért a közösségi oldal felállított egy csapatot, aminek az a feladata, hogy a felhasználókat újra visszaterelje a helyes irányba és egyre több poszt szülessen.

Facebook

 

Ez az algoritmusban is érzékelhető, mivel a Facebook új beállításainak hála a barátok/ismerősök bejegyzései a korábbi beállításhoz képest jóval előrébb jelennek meg, ezzel is buzdítva az újabb szöveges bejegyzés írására.

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés