Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mintha ezt a készüléket már láttuk volna valahol

Laptop

Mintha ezt a készüléket már láttuk volna valahol

A CES 2016 keretein belül jelenik meg a Lenovo Surface versenytársa.

A héten nyílik meg Las Vegasban a szokásos év eleji elektronikai kiállítás, amelyre már most is sok érdekességet mutattak be a gyártók. A Lenovo is nagy erőkkel készült az elektronikai világ egyik legnagyobb eseményére.

Bemutatták ugyanis az MIIX 700 Business nevű laptopot, mely egy hibrid eszközként használható. Eddig a mindenki számára ismert ilyen típusú gép a Microsoft nevéhez köthető Surface volt. Széles körben jó kinézete és technikai adatai tették ismertté, így ezt a stílusú formatervet is sokan a redmondi óriáshoz kötik.

lenovo-miix-700

A Lenovo konkurens gépe, ahogy a neve is mutatja, egy üzleti gép. Ez abban nyilvánul meg, hogy egy egyedi, magasabb fokozatú biztonsági rendszert építettek bele, mint a már szeptemberben megjelent alap MIIX 700-hoz. Továbbá kapott egy Core 7-es processzort, 8GB RAM-ot és 256GB SSD-t is. Ezekhez egy 12 hüvelykes Full HD képernyőt szereltek, mely gyönyörűen kihasználja a gép adta lehetőségeket.

Akár csak a Surface, ez is egyaránt használható táblagépként, vagy laptopként is használható, így bizonyára sokan döntenek majd úgy, hogy erre cserélik az elavult készüléküket.

Forrás: Ubergizmo



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés