Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gondok az Apple 17 colos noteszgépével

Dotkom

Gondok az Apple 17 colos noteszgépével

Előre nem látott problémák léphettek fel a Steve Jobs által még januárban bejelentett Powerbookkal.

A noteszgépek között nagynak számító 17 colos kijelzővel bíró Powerbook az Apple Macworld Expo keretei között került bemutatásra, maga Steve Jobs ecsetelte a bemutatópéldány képességeit és tudását. Az akkori információk szerint február során kellett volna megjelennie a világ legnagyobb notebookjának kikiáltott Powerbooknak, ez azonban nem történt meg…

Egyes felhasználók már a bemutatót követően rögtön éltek az előrendelés lehetőségével, és bejelentették igényüket a 17 colos Powerbookra. Azonban azóta sem jutottak hozzá a noteszgéphez, a forgalmazó szerint erre nem is kerülhet sor március 24-ig. Az Apple pedig mélyen hallgat: online boltjában a rendelést követő szállítási határidő rendre 5 hetes, ráadásul a kiskereskedelmi egységekben nem is kapható az eszköz.

Pedig az igény nagy: a 12 colos változathoz képes négyszer annyi megrendelést kaptak a forgalmazók. A független értékesítőhelyeket faggatva kiderült, a dealerek sem tudnak konkrét időpontot mondani, de reményeik szerint még a hónap vége előtt megérkezhetnek az első szálltmányok.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés