Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezt nem hiszed el: A Leica miatt megy tönkre az Apple programja!

Dotkom

Ezt nem hiszed el: A Leica miatt megy tönkre az Apple programja!

Apple és Leica? Együtt nem megy!

Szoftverhibák vannak, voltak és lesznek is a jövőben. Ameddig ember alkotja meg a programokat, az apróbb problémák bizony elkerülhetetlenek. Ettől függetlenül azért néha sikerül úgy összekavarni a szálakat, hogy az ember nem igazán érti, hogy ezt mégis hogyan sikerült.

Így van ez most is. A Leica a héten dobta piacra a legújabb, az M Monochrom (Typ 246) típusú fényképezőjét. Ahogyan a nevéből is látszik, az újdonság monokróm fényképeket készít. Épp ez okozza a problémát is, az Apple nem is olyan régen megjelent Fotók szoftvere ugyanis ettől teljesen kikészül.

leicaphotos

A fényképező által készített, DNG formátumú fotók ugyanis teljesen lefagyasztják az alkalmazást a megnyitási kísérlet során. Ez pedig oda vezet, hogy végül akár a teljes könyvtár is megsérülhet, azaz az összes fotó az enyészeté lesz.

A Leica ezért azt javasolja, hogy azok a korai vásárlók akik már a kezünkben tudhatják a modellt, azok inkább ne nyissák meg az Apple Fotókat. Mindeddig az Apple nem reagált a problémára, így nem tudjuk, hogy mikorra készül el a megoldás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés