Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az AvantGo megvételével tovább erősödik a Sybase mobil és vezeték nélküli iparágvezető pozíciója

Dotkom

Az AvantGo megvételével tovább erősödik a Sybase mobil és vezeték nélküli iparágvezető pozíciója

A Sybase 38 millió dollár értékű készpénzért vásárolta meg az AvantGo-t, amely az iAnywhere Solutions leányvállalat keretén belül fog tovább működni.

A Sybase Inc., a világ egyik vezető nagyvállalati infrastruktúraszolgáltató és integrációs vállalata és az AvantGo Inc., a mobil nagyvállalati szoftverek egyik vezető szolgáltatója, megállapodást írtak alá, amelynek értelmében a Sybase megvásárolja az AvantGo-t egy megközelítően 38 millió dollár értékű készpénzes tranzakció keretében. A Sybase az AvantGo-t az iAnywhere Solutions leányvállalaton belül fogja működteti. A felvásárlás 2003 első negyedévében fejeződik be.

Az AvantGo megvételével, valamint a két vállalat piaci jelenlétének és élvonalbeli technológiáinak kombinációja által az iAnywhere Solutions iparágvezető piaci pozíciója tovább erősödik a mobil köztestermék piacon. Az iAnywhere Solutions az AvantGo offline képességeinek hozzáadásával és a My AvantGo szolgálattal új vezeték nélküli lehetőségekre terjeszti ki befolyását. Az iAnywhere Solutions és az AvantGo egy mindenre kiterjedő m-Business platformot kínál az ágazatban egyedülálló módon, megcélozva a webes tartalom, valamint a nagyvállalati adatok és alkalmazások mobilitását.

Terry Stepien, az iAnywhere Solutions elnöke szerint a felvásárlás egyesíti a két m-Business vezető vállalat elképzeléseit és technológiáit. A vállalat mobil adatbázis-vezető pozíciójára építve, az együttműködés lehetővé teszi, hogy az iAnywhere Solutions új növekedést és úttörő innovatív megoldásokat mutasson fel a mobil köztesréteg piacon.

A megvételt követően az iAnywhere Solutions a vezető mobil adatbázisát egy új közönség, a nagyvállalati webfejlesztők számára is hozzáférhetővé teszi, emellett kiterjeszti az AvantGo termékeinek és alkalmazásainak globális nagyvállalati elérhetőségét a Sybase partnerbázisán keresztül. A tervek között szerepel a My AvantGo 7 milliós regisztrált felhasználói körének új, az iAnywhere Solutions technológiára épülő szolgáltatások kialakítása is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés