Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az OS X Yosemite Beta mától letölthető

Dotkom

Az OS X Yosemite Beta mától letölthető

Ha benne voltunk az első egymillió feliratkozóban, a Mac App Store-ból letölthetjük a megújult operációs rendszer béta verzióját.

Az új OS X Yosemite rendszer bemutatásakor az Apple ígéretet tett a szoftver béta verziójának publikálására. Így is tett az óriásvállalat, és tegnap megkérdezte felhasználóit, az esetleges frissítésről. Aki feliratkozott a béta programra, és benne volt az első egymillióban, ma letöltheti a megújult operációs rendszert. A visszaigazolás e-mailben érkezett meg a felhasználóknak, és aki lemaradt az első körről még kell várnia a bétára.

A Mac App Store-ban a kapott kódot felhasználva indíthatjuk a letöltést és már a miénk is a Yosemite. A Feedback Assistant applikációval segíthetünk a fejlesztőknek, azzal hogy folyamatos visszajelzést küldünk a szoftverről és az esetleges észrevételekről. Az előzetes verzió csaknem minden bemutatott funkciót tartalmaz, közöttük a Today nézetet, a frissített Spotlightot és Safarit, és a Messages programot is. Az olyan szolgáltatások, melyekhez elengedhetetlen az iOS 8, mint például a Continuity, nem fognak működni, hiszen ebből a szoftverből nem készült béta a mobilokra. Mindkét rendszer hivatalos megjelenése idén ősszel várható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés