Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kötelező lesz az olcsó Internet-elérhetőség – újra Mindenkinek?

Dotkom

Kötelező lesz az olcsó Internet-elérhetőség – újra Mindenkinek?

Az új kormány azonnali megbeszélést kezdeményez a távközlési szolgáltatókkal az olcsó Internet-elérhetőség biztosítása érdekében…

Az új kormány azonnali megbeszélést kezdeményez a távközlési szolgáltatókkal az olcsó Internet-elérhetőség biztosítása érdekében – jelentette ki Mandur László, az MSZP információs társadalom kabinetjének vezetője.

Ugyanis a Matáv Rt. a Mindenkinek elnevezésű csomag megszüntetésével a legkisebb jövedelmű családokat és családi vállalkozásokat hozta nehéz helyzetbe, így többen kénytelenek lesznek lemondani az Internet használatáról, s ezzel az információs társadalom által nyújtott előnyökről.

Az MSZP reméli, hogy a gyakorlatilag majdnem monopolhelyzetben lévő, több tízmilliárdos profittal bíró távközlési szolgáltató átérzi annak felelősségét, amit a hazai információs társadalom jövője érdekében óhatatlanul viselnie kell.

„Bízunk benne, hogy a bejelentett döntést a Matáv Rt. vezetése még egyszer átgondolja és megtalálja a megoldást a kedvezményes Internet-szolgáltatás további biztosítására” – áll a kabinet közleményében, melyet a Matáv nem kívánt kommentálni…



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés