Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec Enterprise Firewall és VPN 7.0

Dotkom

Symantec Enterprise Firewall és VPN 7.0

A Symantec továbbfejlesztett központi kezelést biztosító, 1,5 gbps sebességet meghaladó, új tűzfal és virtuális magánhálózati (VPN) megoldásokat kínál. Részletek itt…

[sajtóközlemény] A Symantec bejelentette a Symantec Enterprise Firewall 7.0-t és a Symantec Enterprise VPN 7.0-t Windows 2000/NT és Solaris platformokra.

A Symantec a Symantec Enterprise Firewall és a Symantec Enterprise VPN képességeinek a gyorsaságot, a központi kezelhetőséget és az egyszerű használatot érintő fejlesztései révén az iparág egyik legbiztonságosabb és leggyorsabb tűzfalát, illetve virtuális magánhálózatát biztosítja a vevőknek. Emellett a Symantec Enterprise Firewall most már a nagy rendelkezésre állású, terheléselosztó megoldásoknak a tűzfalba történő integrálására is lehetőséget kínál, ami napjaink üzleti környezetében a rendszerek megkövetelt üzemkészségének további növelését és az átbocsátóképesség további méretezhetőségét jelenti.

Az összetett internetes fenyegetések kivédése a hagyományos állapottartó tűzfalak által nyújtottakénál kifinomultabb eljárásokat igényel. A Code Red- és Nimda-szerű kevert fenyegetések elleni védelmével a Symantec Enterprise Firewall a céges hálózatnak az ilyen jellegű támadásokkal szembeni, további védelmére fejlett teljes körű vizsgálatot végző motorokat és a rendszer automatikus megszilárdítását biztosítja.

Az 1,5 gbps sebességet meghaladóan méretezhető, teljes körű vizsgálatot nyújtó tűzfal a T1-től a gigabites Ethernet kapcsolatig biztosítja a vevők számára a hálózat optimális áteresztőképességét és hatékonyságát.
Az önállóan vagy a Symantec Enterprise Firewallal integrálva használható, IPSec tanúsítvánnyal rendelkező Symantec Enterprise VPN lehetőséget ad a szervezeteknek, hogy hálózati határaikat a valamennyi IPSec kapcsolatra kiterjedő, szerveroldali ProxySecured ellenőrzés, valamint a kliensoldali tűzfalas védelem által biztosított VPN segítségével a vállalati tűzfalon kívülre is biztonságosan terjeszthessék ki.

A tűzfal központi kezelése ugyancsak továbbfejlesztésre került, így lehetővé válik több hasonló tűzfal egyszerű kezelése. A Raptor Management Console – a PC-s file-rendszerhez hasonlóan – az egyik ablakmezőben a kezelt tűzfalak teljes listáját mutatja, azok jellemző adatai pedig a szomszédos mezőben tekinthetők meg. Az egyszerűsített varázslók és az újonnan áttervezett, továbbfejlesztett grafikus felület a legjellemzőbb konfigurációk könnyű beállítását teszi lehetővé, miközben továbbra is biztosítottak a növekvő cégeknek szükséges fejlett képességek.

A Symantec Enterprise VPN a kezelés és használat egyszerűsítésére egylépcsős konfigurálást és kapcsolódást, távoli kezelést és a rendszer automatizált megszilárdítását biztosítja.

A Symantec Enterprise Firewall az egyik legbiztonságosabb, megbízható internetes és hálózatközi kapcsolatokat nyújtó, nagy hatékonyságú megoldással védi meg az üzleti befektetéseket és ügyleteket. Egyedülálló hibrid szerkezete a vállalati hálózat engedélyezett adatforgalmának lassulása nélkül, a nem kívánt behatolások ellen erős, a felhasználók számára átlátszó tűzfalvédelmet nyújtva ad biztonságot és gyorsaságot. A távoli irodákkal és távmunkásokkal a választható, szabványos VPN támogatás révén a Symantec Enterprise Firewall biztonságos, alacsony költségű kapcsolódást tesz lehetővé.

A Symantec Enterprise Firewall és a Symantec Enterprise VPN a különféle méretű szervezeteket az információbiztonságuk kézbentartásához szükséges eljárásokkal és szolgáltatásokkal ellátó, valamint a problémákra világszerte reagálást biztosító Symantec Enterprise Security fontos alkotórészei.

Az ügyfeleket a Symantec világméretű, a biztonságot fenyegető bármely támadás esetén éjjel-nappal azonnali reagálást biztosító kutatói hálózata is szolgálja. A Symantec Enterprise Security-t igénybe vevők a világ egyik legnagyobb, biztonsági tanácsadást és oktatást, valamint felügyelt biztonsági szolgáltatásokat kínáló, a számítástechnikai biztonsággal hivatásszerűen foglalkozó szervezetének támogatását is élvezik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés