Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gépkocsilopás: ha létezik tökéletes védelem, akkor ez az!

Laptop

Gépkocsilopás: ha létezik tökéletes védelem, akkor ez az!

Az Antenna Hungária műholdas szolgáltatása közel teljes (több mint 90%-os) védelmet nyújt a gépkocsilopások ellen! A Pandant-rendszer magánszemélyek és cégek érdeklődését is felkeltheti – részletek itt…

Az Antenna Hungária szakemberei néhány évvel ezelőtt kifejlesztették a legmodernebb GPS-technológián alapuló Pandant Privát rendszert, amelynek jelenleg a legmagasabb – nemzetközi statisztikák szerint 92 százalékos – a megtalálási aránya a gépkocsi lopások esetén.

A magánszemélyek biztonságtechnikai elvárásai mellett a Társaság a haszongépjármű-flottával rendelkező vállalkozásoknak is segítséget kíván nyújtani, ezért márciustól elindítja a Pandant Flottakövető Rendszert, amely nemcsak a legfejlettebb biztonságtechnikai szolgáltatást nyújtja, hanem folyamatos használata anyagi megtakarítást és hatékonyabb kontrollt jelent a vállalatok számára.

“Ha egy autót el akarnak lopni, azt bizony el is lopják.” – manapság naponta halljuk ezt az alapigazságot, amelyet a családtagok, munkatársak, szomszédok saját tapasztalatból merített rémtörténetei is alátámasztanak. Hiába szereljük fel autónkat csodariasztókkal, kormányzárral és egyéb teljes biztonságként hirdetett technikai eszközzel, szép lassan rá kell döbbennünk arra, hogy ha már a lopást képtelenek vagyunk megakadályozni, legalább segítsük elő az eltulajdonított gépkocsi minél hatékonyabb felderítését.

Az Antenna Hungária 1998 szeptemberében elindította műholdas gépjármű-követési és vagyonvédelmi rendszerét, amely – a korszerű és megbízható technológiának, valamint az országos lefedettségnek köszönhetően – teljes körű védelmet biztosít a lopás ellen.

A Pandant Privát rendszer érzékeli a járműbe történő illetéktelen beavatkozást, illetve a gépkocsi elmozdítását. A riasztás pillanatától nyomon követi az autó helyzetét, és a rendvédelmi szervezetekkel együttműködve elősegíti a jármű gyors megtalálását. Az eltulajdonított gépkocsi a 24 órás diszpécserszolgálat közreműködésével blokkolható, és földrajzi helyzete a műholdak segítségével 5-10 méteres pontossággal meghatározható. Nemzetközi statisztikák szerint az ilyen rendszerrel felszerelt ellopott járművek 92%-át megtalálják.

A korszerű technológiának, valamint a magas színvonalú és megbízható szolgáltatásnak köszönhetően az ügyfelek száma folyamatosan bővül. A Pandant-rendszert jelenleg több mint ezer egyéni és vállalati partner veszi igénybe. A szolgáltatást az ügyfelek kérései alapján a Társaság folyamatosan fejleszti és mára már az Antenna Hungária biztosítja a rendszerrel kapcsolatos összes feladatot.

A szállítmányozással, kisebb flottaparkkal rendelkező cégeknek létfontosságú, hogy egyrészt a gépkocsijaik biztonságát szavatolni tudják, másrészt a jelenlegi haszongépjárműveik segítségével képesek legyenek a bevételeik folyamatos maximalizálására. Ezért a tulajdonosnak folyamatosan szüksége lenne azokra az információkra, amelyek a gépjármű pozíciójáról, valamint az egyéni mutatók aktuális alakulásáról tájékoztatnak. E cégek részéről komoly igényként merült fel egy olyan flottakövetéses rendszer, amely megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Az újonnan felmerült igényeknek megfelelően az Antenna Hungária 2002 márciusától elindítja a legmodernebb GPS-technológiát felhasználó műholdas flottakövető szolgáltatását, a Pandant Flottakövető Rendszert, amelynek a segítségével optimalizálhatók a fuvarozási – az üzemanyag- és az általános fenntartási – költségek. A szolgáltatás nagy pontossággal (5-10 m) tájékoztatja a szállítójármű tulajdonosát járműve pozíciójáról, valamint az általa kért egyéni mutatók (fogyasztási adatok, balesetérzékelés, folyadékszint, hőmérsékletmérés, raktárbillenés-érzékelés, az ajtónyitás sorrendjének érzékelése, a megtett útvonal rögzítése, útvonalelhagyás figyelése, nyomás- vagy egyéb fizikai paraméterek mérése, rezgés, gyújtás, ajtónyitás, emelés érzékelése) aktuális alakulásáról.

A Pandant Flotta alkalmazása csökkenti az időveszteséget, emeli a rakott fuvarok számát, és a fuvarszervezés céljára is felhasználható, percre kész adatok révén növeli a szállítmányozó munkájának hatékonyságát.

Az Antenna Hungária biztos abban, hogy a bővülő Pandant család korszerű szolgáltatásai megfelelnek partnerei igényeinek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés