Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az egyik energiafukar LG Cinema 3D tv E.On-díjat kapott

Dotkom

Az egyik energiafukar LG Cinema 3D tv E.On-díjat kapott

Az LG egyedüli televízió gyártóként vehette át az E.ON Energiatakarékossági Díjat 2012-ben. Az idei verseny egyik érdekessége az volt, hogy TV kategóriában kizárólag 3D-s készülékeket neveztek be a gyártók.

A legenergiatakarékosabb televíziókészülék idén az LG 47LM671S CINEMA 3D Smart TV-je lett, amellyel a TÜV Rheinland szakembereinek mérései szerint éves szinten több ezer forint spórolható meg.

1

 A 2010-ben alapított díjjal az E.ON Hungária célja az volt, hogy hozzájáruljon a lakosság energiatudatosságának fejlesztéséhez és energiatakarékosabb termékek fejlesztésére ösztönözze a gyártókat. Kevesen tudják, hogy egy tudatosan és jól megválasztott készülékkel több ezer forint megtakarítás érhető el évente.

10

 Az „E.ON Energiatakarékossági Díj 2012 nyertese” címke, ami garantálja, hogy a készüléket választva környezet- és pénztárcabarát tévét vihetünk haza. Az LG tévéjét 118-162 cm képátlójú 3D TV kategóriában választották a legjobbnak a méréseket végző TÜV Rheinland szakértők.

3

Az LG 47LM671S átlagos felhasználási szokások alapján számított éves fogyasztása 83 kWh, ami mindössze 60%-a a kategóriában induló legkevésbé energiatakarékos készülékének. Ez a fogyasztáskülönbség éves szinten körülbelül 3 ezer forint megtakarítást jelent, viszont a háztartások zömében az itt pályázó termékeknél jóval kevésbé takarékos készülékek működnek, így a valós megtakarítás ennél az összegnél jóval magasabb is lehet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés