Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan csábítsuk át az embereket hagyományos újságról digitálisra?

Dotkom

Hogyan csábítsuk át az embereket hagyományos újságról digitálisra?

A News Corp. vezetősége rájött, de csak a beton biztosra mennek.

Tegnap írtuk, hogy a The Daily december 15-ével megszűnik létezni nyomtatott formában, most pedig a News Corp. londoni központja kitalálta a tutti módszert arra, hogy minél több digitális olvasójuk legyen. A The Times-ra előfizetőknek egy különleges akció keretében szinte fillérekért megkapják a hardvert, jelen esetben egy Nexus 7 táblagépet az újság előfizetésükhöz.

Ha 18 hónapra vállaljuk, hogy előfizetünk az újságra, akkor 50 fontért kapunk egy 32 GB-os Nexus 7 táblagépet. Az újság hetente nagyjából 4 font, ami havonta így 17.33 fonttal rövidíti meg a pénztárcánkat. A végösszeg így a szerződés lejártakor 362 fontnál (126 ezer forint) áll meg. Sok vagy kevés? Itthon magazin előfizetés nélkül kerül ennyibe egy-egy jobb táblagép, és bár vannak ingyenes megoldások, mint a Tablamagazin.hu ingyenes újságjai PC-re, iPad-re és Androidra, itthon még gyerekcipőben jár a digitális olvasás.

A The Times esetében van olcsóbb megoldás is, mindössze heti két fontért elolvashatjuk számítógépen is a friss híreket, ha egész éves előfizetést választunk, ráadásul az első negyedév fél áron van.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés