Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a magyar nyelvű Symantec Norton AntiVirus 2002!

Dotkom

Megjelent a magyar nyelvű Symantec Norton AntiVirus 2002!

A Symantec nagy sikerű víruskereső és -eltávolító programjának Windows XP kompatibilis verziója már magyar nyelven is hozzáférhető! Remélhetőleg a magyar változat közérthetőbbé teszi a vírusvédelem fontosságát és megoldásának mikéntjét.

A Symantec december 7-én bejelentette legújabb vírusvédelmi szoftverének magyar nyelvű változatát. A bejelentés fontos mérföldkő a Symantec Magyarország számára, ugyanis a Norton AntiVirus 2002 a legelső olyan Symantec-szoftver, amelyet hivatalosan is honosítottak.

A magyar nyelvű program teljes mértékben azonos a nemzetközi változattal, annak teljes funkcionalitását szolgáltatja felhasználójának.

A Norton AntiVirus 2002 egyedülálló védelmet nyújt automatikus vírusészleléssel és –eltávolítással, automatizált internetes frissítéssel és a Windows Intézővel való zavartalan együttműködéssel. A Windows XP-vel kompatibilis új NAV a bejövő és kimenő e-maileket megvizsgálva megállítja a vírusokat, és a proaktív Script Blocking technológia segítségével optimális védelmet nyújt az újonnan jelentkező fenyegetésekkel szemben is.

A 2002-es változat teljes funkcionalitásáról a nemzetközi változat magyar bemutatása alkalmából már írtunk, az újdonságok részletei a kapcsolódó híreinkre kattintva érhetők el.

A magyar változat már megrendelhető, ajánlott végfelhasználói ára bruttó 19750 Ft, a frissítés a korábbi verzióról 10000 Ft, míg az 5 felhasználós licenc 86337 Ft.

A közérthető, magyar nyelvű menükön egyszerűen konfigurálható új Norton AntiVirus 2002-t azoknak is ajánljuk, akik eddig nem használtak vírusvédelmi szoftvert – az olcsó széles sávú Internet-elérés gyors hazai elterjedésével ugyanis a veszélyeztetettek köre rohamosan bővül…



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés