Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia: nincs visszaút!

Dotkom

Nokia: nincs visszaút!

A finn mobilvállalat állítólag semmilyen vésztervvel nem készült arra az esetre, ha a Microsofttal kötött (érdek)házassága zátonyra futna – azaz ha a Windows Phone rendszer mégsem váltaná be a hozzá fűzött reményeket.

Sokan feszegetik mostanában azt a kérdést, hogy mi van, ha mégsem jön be a Nokiának a Windows Phone húzás? Mi lesz, ha az Android és az iOS mellé nem fér már be a WP? Régóta téma ez, és most a svéd Dagens Industri meg is kérdezte a Nokia európai részlegének vezetőjét minderről. Victor Saejis pedig elég megdöbbentő választ adott: úgy fogalmazott, hogy „a B terv az, hogy az A tervet sikerre kell vinni”. Vagyis a finnek úgy tűnik ezúttal mindent egy lapra tettek fel az okostelefon szektorban. Vagy sikerül a közös munka gyümölcsével újra méltó helyre kerülni az okostelefonok piacán, vagy bedobja a törölközőt ezen a területen az egykor piacvezető gyártó. A megkérdezett személy szerint egyébként a kulcs az amerikai piac: ugyanis ha az Egyesült Államokban sikerül komoly eredményeket elérni, akkor már egyenes az út a siker felé.

Windows Phone 7-es Nokia koncepció - még a Lumia modellek megjelenése előttről.

Nos, hogy mindez valóban így van-e azt – ha sikeres lesz a projekt – talán sosem tudjuk meg, de az tény, hogy a Nokia valóban minden fronton igen komolyan erőkkel dolgozik a Lumia széria sikerre vitelén. Idén biztosan kiderül milyen végeredménnyel.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés