Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adásszünet a Microsoft TV-nél

Dotkom

Adásszünet a Microsoft TV-nél

Úgy néz ki, egyelőre parkolópályára állította tévés projektjét a Microsoft. Az ok egyszerű: a pénz hiánya. De nem úgy, ahogy mi gondolnánk.

A Microsoft terve, hogy betörjön a televíziózás piacára, mármint hogy ők is online szolgáltatók legyenek, egyelőre elmarad. A Reuters szerint, a Microsoft lassan már egy éve folyamatos tárgyalásokat folytatott a különböző médiavállalatokkal arról, hogy milyen tartalmakat tudnának beletenni a néhány hónap múlva induló szolgáltatásukba. Ezek a tárgyalások most holtpontra jutottak  a szerzőijogi díjak miatt, ugyanis ennél a sarkalatos pontnál nem tudtak megegyezni a tartalomszolgáltatókkal.

Még decemberben szivárgott ki a Microsoft-tól, hogy sok új tartalom várható  Xbox360-ra. Ilyen volt például az, hogy a Kinect hang- és mozgás érzékelőjét összekötnék az egyéb tlelevíziós szolgáltatásokkal és ily módon (akár hangutasítással) lehetne például navigálni a csatornák és a filmek között.

„Megépítették a Microsoft TV-t, bemutatták nekünk, kértek egy árajánlatot, mi küldtünk, erre pedig azt mondták, hogy: “Huh, ez túl drága’” – mondta egy médiában bennfentes személy. Különböző médiumok szerint, kevésbé próbálkoznak már házalni a MSTV-vel, de a Microsoft még mindig noszogatja a különböző TVcsatornáka t és igyekszik bővíteni az Xbox Live szolgáltatásokat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés