Connect with us

technokrata

A Navigator készítette a Graboplast integrált vállalatirányítási rendszerét

Dotkom

A Navigator készítette a Graboplast integrált vállalatirányítási rendszerét

A 10 éves piaci tapasztalatokkal rendelkező Navigator egy magyar fejlesztésű vállalatirányítási szoftverrel nyerte meg a Graboplast Rt. 2002. decemberében kiírt pályázatát.

A hazai vállalatirányítási szoftverfejlesztő és tanácsadó piac egyik cége, a Navigator Kft. nyerte a Graboplast integrált vállalatirányítási rendszerére kiírt pályázatot. Az öt leányvállalatból álló cégcsoport ERP rendszerének bevezetése az ősz folyamán sikeresen lezárult.

A Graboplast Rt. 2002. decemberében pályázatot írt ki integrált vállalatirányítási rendszerének bevezetésére, melyre meghívta a piac jelentős cégeit, köztük a Navigatort. A tendergyőzelmet a Navigator egy magyar fejlesztésű vállalatirányítási szoftverrel nyerte meg a többi, nagy szoftverszállítóval szemben. Ezt a versenyelőnyt az a kedvező ár melletti magas fokú rugalmasság és testreszabhatóság eredményezte, amely a Navigator által, az ERP piacon forgalmazott mindkét szoftvert –Microsoft Business Solutions Navision illetve Vectory- jellemzi.

A Graboplast Gazdasági Centrumának vezetője Ambrus Attila elmondta. „Azért a Navigatort választottuk, mert a versenyképes kedvező ár-értékarányú ajánlata mellett, a cég rendkívül rugalmas, egyedi igényeket is figyelembe vevő, a legrövidebb időn belül megvalósuló rendszert ajánlott.”

A 10 éves piaci tapasztalatokkal rendelkező Navigator vállalati filozófiájába és üzleti gyakorlatába szervesen beépült a rugalmasság. Jutasi Zoltán, a Navigator ügyvezető igazgatója hozzátette: „Számunkra a rugalmasság az informatikában, azt jelenti, hogy az előre nem látható eseményekre, igényekre való gyors reagáló képességgel rendelkezünk. Talán ez az egyik oka a cég dinamikus fejlődésének, valamint annak, hogy az idei évben az előző évhez képest több mint háromszoros, a 300 millió Ft-ot meghaladó árbevételt érünk el.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

SEQ-SPORT-INHANDS-03
OMEN 15 Laptop 2

Laptop

Brutálisak lettek a HP új gamer laptopjai

2019. szeptember 21. szombat
Cat B26_2

SmartPhone

A Cat Phones piacra dobott egy majdnem törhetetlen mobilt

2019. szeptember 21. szombat
Mate 30 Series

SmartPhone

Itt az új Huawei mobilcsalád! Mate 30 a porondon

2019. szeptember 20. péntek
TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap

Dotkom