Connect with us

technokrata

Tervezz háttérképet a realme-nek!

realme pályázat

Verseny

Tervezz háttérképet a realme-nek!

A nyertes díja akár 10 000 USD!

Tervezz háttérképet a realme-nek!

A feltörekvő globális okostelefon-márka, a realme egy nemzetközi háttérkép tervező versenyt hirdet, melyre 2021. június 21-ig a világ minden részéről várja felhasználók, designerek és design iskolák hallgatóinak munkáját.

A realme második alkalommal meghirdetett tervező versenyében a legújabb modelljéhez, a realme 8 5G készülékhez vár háttérkép terveket, „Designing Infinity”, vagyis a végtelen megtervezése témában. A nyertes pályaművek világszerte eljutnak a realme userekhez, de ez még nem minden! A nyertesek akár 10 000 USD pénzjutalom mellett meghívást kaphatnak arra is, hogy a realme tervezőivel közösen dolgozzanak a realme irodáiban világszerte, vagy egy virtuális, 3- hónapos szakmai gyakorlaton vegyenek részt.

A globális verseny már elindult, a pályaműveket 2021. június 21-ig várja az okostelefonmárka, online felületén. A userek a verseny ideje alatt világ minden tájáról leadhatják voksukat kedvenc tervükre.

Valamennyi pályaművet a kreativitása, a téma feldolgozása és esztétikai összképe alapján értékel majd a realme zsűrije. A döntésben természetesen szerepet játszik még a realme szlogenjének, a “Dare to Leap” szellemiségének átadása is. A verseny lezárulta után összesen 53 nyertest hirdet ki a cég, 2021. július 12-én. A pályázat feltételeivel, szavazási szabályokkal és a nyereményekkel kapcsolatos további részletek itt olvashatók.

További Verseny

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu