Connect with us

technokrata

Rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára

continental

Verseny

Rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára

Rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára

Idén is rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára, 42 csapatban, összesen a Continental 262 munkatársa gyűjtötte az aktivitásokat az esemény alkalmából, így a versenyen részt vevő csapatok negyedét a technológiai vállalat magyarországi kollégái tették ki.

A vállalat számára a karantén időszakot követően is kiemelten fontos, hogy rendszeres mozgásra, sportolásra ösztönözze kollégáit, akik örömmel csatlakoztak a kihíváshoz.

„A Continentalnál preferáljuk a sport minden formáját, amely hozzájárul a munkatársaink egészséges életmódjához, hasonlóan támogatjuk a közösségépítéshez kapcsolható tevékenységekhez. Akkor lehetünk rájuk a legbüszkébbek, amikor értékvezérelt célok megvalósítása érdekében igazi közösségként mozdulnak meg. Mi több, a közösség vállalati kultúránknak azon motorja, amelyeknek a nap végén az üzleti sikereinket is köszönhetjük. Mi sem lehet a közösségépítésnek jobb mozgatórugója, mint maga a mozgás! Gratulálok a kollégáknak, csak így tovább!”

– mondta el Kalmár Ákos, a Continental országos HR vezetője.

A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, majd hamar meghonosodott Európában és szerte a világon. Hazánkban 1991 óta versengenek a csapatok a legsportosabb címek elnyeréséért. Bár a versenyt már hosszú évek óta megrendezik, az alapkoncepció a kezdetek óta változatlan: sok mozgás, örömteli sportolás, ötletes erőpróbák, közös küzdés, közösségépítés. A Kihívás Napjának idei díjkiosztóját június 14-én tartották meg, ahol a legtöbb csapatot nevező Continental is oklevélben részesült, melyet Perneczky Bea, a szegedi Continental logisztikai specialistája vett át, aki a Kihívás Napja összesített versenyben a 7. helyen végzett csapat egyik tagja.

További Verseny

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

2022. június 28. kedd
klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Smart home

Ilyen szempontok alapján választunk klímát

2022. június 22. szerda
ikea

Kütyük

Bakelitlejátszót dobott piacra az IKEA

2022. június 16. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu