Connect with us

technokrata

Ebben a dokkolóban jól mutat az új iPad!

Tablet

Ebben a dokkolóban jól mutat az új iPad!

A Logitech ma mutatta be iPad Próhoz tervezett töltőállványát.

A Smart Connectoron keresztül csatlakoztatható Logi BASE segítségével a 12.9 és a 9.7 hüvelykes készülékek egyaránt tölthetők, akár használat közben is.  A dokkolóban elhelyezett mágnesek leegyszerűsítik a csatlakoztatási folyamatot, egyszerűen csak rá kell helyeznünk a iPad-et a dokkolóra, a mágnesek pedig segítenek a megfelelő pozíció megtalálásában.

JPG 300 dpi (RGB)-BASE enviro Workspace

“Múlt ősszel mutattuk be a Logi CREATE billentyűzetet – az első, nem Apple által gyártott billentyűzetet, amely kompatibilis a vállalat Smart Connectorával” – mondta el Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. “Az új, 9.7 hüvelykes iPad Pro érkezésével izgatottan vártuk, hogy a billentyűzet mellé bemutathassuk következő újításunkat, amely segíti a felhasználókat abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki iPad Pro készülékükből akár otthon, akár az irodában.”

A BASE a legapróbb részletekig – így az alumínium borítástól, a prémium kivitelezésen keresztül a lekerekített formáig – kidolgozott, tökéletes kiegészítője az iPad Prónak.

JPG 300 dpi (RGB)-BASE enviro Kitchen

Elérhetőség

A BASE a mai naptól elérhető a Logitech és Apple kereskedéseiben 99.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További részletekért látogasson el weboldalunkra és blogunkra, vagy kövessen minket Facebook oldalunkon.Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin