Connect with us

technokrata

Ebben a dokkolóban jól mutat az új iPad!

Tablet

Ebben a dokkolóban jól mutat az új iPad!

A Logitech ma mutatta be iPad Próhoz tervezett töltőállványát.

A Smart Connectoron keresztül csatlakoztatható Logi BASE segítségével a 12.9 és a 9.7 hüvelykes készülékek egyaránt tölthetők, akár használat közben is.  A dokkolóban elhelyezett mágnesek leegyszerűsítik a csatlakoztatási folyamatot, egyszerűen csak rá kell helyeznünk a iPad-et a dokkolóra, a mágnesek pedig segítenek a megfelelő pozíció megtalálásában.

JPG 300 dpi (RGB)-BASE enviro Workspace

“Múlt ősszel mutattuk be a Logi CREATE billentyűzetet – az első, nem Apple által gyártott billentyűzetet, amely kompatibilis a vállalat Smart Connectorával” – mondta el Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. “Az új, 9.7 hüvelykes iPad Pro érkezésével izgatottan vártuk, hogy a billentyűzet mellé bemutathassuk következő újításunkat, amely segíti a felhasználókat abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki iPad Pro készülékükből akár otthon, akár az irodában.”

A BASE a legapróbb részletekig – így az alumínium borítástól, a prémium kivitelezésen keresztül a lekerekített formáig – kidolgozott, tökéletes kiegészítője az iPad Prónak.

JPG 300 dpi (RGB)-BASE enviro Kitchen

Elérhetőség

A BASE a mai naptól elérhető a Logitech és Apple kereskedéseiben 99.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További részletekért látogasson el weboldalunkra és blogunkra, vagy kövessen minket Facebook oldalunkon.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin