Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 7 hüvelykes kategóriában újít a WayteQ

Tablet

A 7 hüvelykes kategóriában újít a WayteQ

A WayteQ xTAB 7x 1024 x 600 pixel felbontású IPS kijelző élénk, tiszta színekkel és képpel lép be a 7 hüvelykes tabletek kategóriájába. A kétmagos, 1,3 GHz-es MediaTek processzor mellé 1 GB RAM került, emellett a készülék Android 4.2.2-es operációs rendszerrel érkezik, és egy micro valamint egy normál sim kártyát is tud egyidejűleg kezelni. Hátlapi kamerája 2 MP-es, előlapján pedig 0,3 MP-es kamera található.

A WiFi csatlakozás mellett támogatja a WiFi hotspotot valamint a WiFi Direct szabványt is, míg a Miracast szabvány támogatásának köszönhetően a készülékünkön megjelenő tartalmat – képet, videót – külső kijelzőre is átküldhetjük. Mindezek mellett beépített 3G modemmel is rendelkezik, így útközben sem kell lemondanunk az adatkapcsolatról.
A hátlap alatt egy 2.700 MAh-s akkumulátor található, súlya pedig kevesebb, mint 300 g. 4 GB-os belső tárhelye microSD kártyával 32 GB-ig bővíthető. Az utazások során a tájékozódást beépített GPS segíti, míg az előtelepített MinDig TV és WayteQ Táblamagazin alkalmazások segítségével számos magyar nyelvű tartalomhoz kapunk egyszerű és azonnali hozzáférést.
th_800_500_07-retus-white-bgr-res2
A WayteQ xTAB 7x bruttó 29.900 Ft-os fogyasztói ártól érhető el Magyarországon.
A készülék Sygic 3D navigációs szoftverrel együtt is megvásárolható, mely tartalmazza Európa minden országának térképét élettartam-frissítéssel együtt. Ebben a konstrukcióban bruttó 34.900 Ft-os ártól vásárolható meg a készülék.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés